2025 49. kitabı
Okunma: 22 Kasım 2025 14:50
Merhaba sevgili okurlar, umarım hepiniz iyisinizdir:) İZ... Bazı olaylar bizde hiç geçmeyecek 'iz'ler bırakır. Geçer, geçecek deriz lakin yüreğimizin bi köşesinde kalır o izler... Canan Tan'ın İz kitabında bazı duygular çok yoğun olarak okuyucuya hissettiriliyor. Benim için bu duyguların başını pişmanlık çekiyor açıkçası, özlem, suçluluk gibi devam ediyor. Varlığında yanında olamadığı babası için duyduğu pişmanlık Verda karakteri ile çok güzel bir biçimde yazıya dökülmüş bence. Yazarın okuduğum ikinci kitabı ve bu kitabının da gayet akıcı olduğunu söylemek istiyorum. Kitabın duygusal yönden güçlü olduğunu söylemiştim ama aile bağlarının önemini de bence çok güzel bir şekilde vurgulamış sevgili Canan Tan . Kitabın sonunda ki ters köşeyi beğendiğimi söyleyebilirim ama beklediğim gibi bir final bulamadım maalesef:( Aile yapısı hakkında güzel bir kitap diyebilirim ve tavsiye ederim sevgili okurlar. Keyifli okumalar dilerimm✿ @__Mutena
İnceleme
İzCanan Tan · Altın Kitaplar · 201111,6bin okunma
1 +1'leme
Maalesef can ben'de 😊 birlikte okumak güzeldi bu kitabı gölgede bırakmaya yeter, gönlüne sağlık keyifli incelemeler can 💐💙
Teşekkür ederim ablamm 💓🌸 ✨🥰
Haticem, seninle gerçekten gurur duyuyorum.Bu yaşta kendini kitaba böylesine adaman, okumayı bir alışkanlıktan öte bir yaşam biçimine dönüştürmen harika bir şey. Bir de bunun üzerine inceleme yazman… işte o, takdir edilesi bir emek.Kalemine, yüreğine sağlık ablacım. 🥰Böyle devam et, ışığın daha çok yol aydınlatır.✌🏻🥳
Çooook teşekkür ederim ablammm💞🌸🌷✨🥰
Kalemine yüreğine sağlık güzelimm ne güzel yazmışsın öyle 💐✨💖
Teşekkür ederim bacikommm 🩵🤗💖
Seninle okumak bir keyıftı ve bu denemeyı okumak ta ayrı bir keyıf daha guzelını yazana kadar bekleyım iyi ki varsın Hatıcem
Sen de iyi ki varsın ablamm🥰💖✨🌷