GÜMÜŞ YÜREK KAYIP DÜNYANIN BAŞLANGICI
En başta dile getirmek istediğim imla hataları ve devrik cümle olacaktır. Üzgünüm ama bu gerçekten rahatsız ediciydi ben çok fazla betimlemenin yer aldığı uzatılmış cümleleri sevmem sadece sayfa doldurmaya yarar bunun dışında kitaba gelecek olursak ben baştan beri kurgunun tam oturduğunu düşünmüyorum çok fazla eksik ve soru işaretleri vardı birden bir kız çıkıyor ağaca ismini kazıdığı için hisseden bir fey var onun sayesinde bulunuyor bu arada o kıza ne oldu ?
Sonra birden kızın peşine takılıp giden arkadaşlar ne çabuk bu kadar dost oldunuz doğru söylediği için bu kadar çabuk peşine düşülür mü bir insan ayrıca o ?
Feyler kaçak ama onları arayan kumandanın evine gidecek kadar cesartliler o zaman neden o kadar süre kaçmışlar ?
Zaina o eve gitmekten saçları yüzünden vazgeçiyor her işi beraber yapan arkadaşlar asla ayrılmazlar ama o arkadaşlarını yüzüstü bırakıyor ?
Bence çok ucu açık daha bir sürü şey yazabilirim basitti düşünülmemişti kurgu yaşanmıyor maalesef daha iyi olabilirdi üzgünüm ama beğenmedim. 1- ve 2 almıştım mecburen 2 yide okuyacağım umarım ikinci kitap daha iyi olur .