kitap hakkındaki düşüncelerim
2025 39. kitabı
Okunma: 18 Aralık 2025 02:38
Kitabın konusu isminden de anlaşılacağı gibi Hyunam-Dong ‘ da açılan bir kitabevini anlatmaktadır. Bu kitabevinin sahibi Youngju adındaki ana karakterimiz ve Youngju kitabevini işletirken kendini ve hayatını sorgulamaktadır. Ancak bu düşünceleri açtığı kitabevi sayesinde tanıştığı insanlanlarla iletişim kurmaya başladığında giderek hafifler. Öncelikle ben bu kitabı çok sevdim ve bence bu kitabı kim okursa okusun kendinden bir parça bulacaktır. Çünkü kitabın içinde herkesin hayatında en az bir kere kendine sorduğu ‘ şimdi ne yapmam gerekiyor?’ , ‘ gelecekte ne olacak ? ‘ gibi sorulara sıklıkla yer veriliyor. Hatta karakterler üzerinden bu soruların cevapları aranıyor diyebilirim. Kitap herkesin kendi yolunu bulması gerektiğini ve hayatta tek bir doğru cevabın olmadığını bizlere söylüyor. Ben okurken kendimi sakin ve huzurlu hissettim.Şu sıralar kendi yolunuzu arıyorsanız bu kitabı okuyun derim. Ayrıca yazarın anlatımıda bana sıcak ve samimi hissettirdi. Yazarın bu kitabı gerçektende içtenlikle yazdığını düşünüyorum. Kitabın içinde başka kitaplardan bahsedilmesi de okurken beni keyiflendirdi. Hyunam-Dong Kitabevi Hwang Bo-reum
Hyunam-Dong KitabeviHwang Bo-reum · Athica Yayınları · 202415,1bin okunma