2025 105. kitabı
Okunma: 20 Aralık 2025 17:09
Serkan Karaismailoğlu’nun kaleminden çıkan Biomortem, bana sadece bir hikâye değil, hayat ve ölüm arasındaki o ince çizgide yürüdüğümü hissettirdi. Bilimin soğuk gerçekliğiyle insanın duygusal karmaşasını öyle ustaca harmanlamış ki, her sayfada hem düşündüm hem içsel bir yolculuğa çıktım. Falin’in hikâyesiyle birlikte yaşamın değerini, ölümün kaçınılmazlığını ve bilimin ışığında bile kalbin sesinin nasıl yankılandığını hissettim. Yazarın bilgiyle duyguyu bu kadar incelikle harmanlayabilmesi hayranlık uyandırıcı. Kurgu sadece bir bilimsel anlatı değil; varoluşun, aşkın, kaybın ve yeniden doğmanın derin bir sorgulaması. Her cümlesinde “ölüm gerçekten bir son mu?” sorusu yankılandı içimde. Kitap bitti ama bıraktığı etki hâlâ zihnimde dolaşıyor. Uzun zamandır bir kitap beni bu kadar sarsmamıştı. Biomortem, beynin koridorlarından geçerken kalbe dokunan, okuru hem bilimsel hem ruhsal olarak besleyen bir başyapıt. Kaleminize sağlık, Serkan Karaismailoğlu böyle bir hikâyeyi bize armağan ettiğiniz için minnettarım.
BiomortemSerkan Karaismailoğlu · Elma Yayınevi · 20252,812 okunma