···Okunma: 17 Kasım 2025 16:38 Yıllarca sevmedigi bir mesleği yapmış olan ve öğrencilerine dair okuyucuyu güldüren fikirleri olan Profesör Olcayto Fişek,
Uykudayken sürekli bir başkasının hayatını yaşadığı için profesöre başvuran Şevket Hakan Tunçel,
Şevket‘in rüyalarında hayatını yaşadığı ve hayatını satmak isteyen Hamit’in müşterisi Hector Berlioz,
Hamit’in imam hatipten çocukluk arkadaşı Halil, Hector’un inkarına rağmen kendisine aşık olduğuna emin olan ve evine yerleşen Nalan, tehlikeli bir adam olan Panş…
Psikolojinin yer alması, rüya yorumlamaları ilgisi olanları daha da çekiyor ve maceralar kitabın hızlı bir şekilde okunmasını sağlıyor.
Kitap çok güzel başladı, keyifle ve gülerek okudum. Ciddi bir şekilde kitaba dalmışken aniden güldüren bir cümleyle yazar kitaba güzel bir renk vermiş. Uzun zamandır bu kadar gülüp eğlenmemiştim. Çok keyifli bir kitap, cinselliğe fazla odaklanmış ama güldürmesi onu da görmezden geldiriyor yine de her konunun cinselliğe bağlanmasını açıkçası biraz abartı buldum.
Tabi insanın keyiflenmesi o zamanki ruh haline, yaşadığı ana çok bağlı bir durum. Belki bir ay sonra ya da bir ay önce okusaydım bu kadar kahkaha atmayacak veya gülmeyecektim ama yine de farklı ruh hallerindeki insanlara kahkaha attırmasa bile kesinlikle güldüren bir kitap.