Başarılı bir kariyer, duygusal eksiklikleri iyileştir mi?
2026 1. kitabı
Okunma: 05 Ocak 2026 11:42
Romanın merkezinde, istenmeyen bir çocuk olarak büyüyen Sonay'ın, çocukluk travmaları yer almakta. Sevgisiz büyümek ,kabul görmemek küçük bir çocuğa yüklenen en büyük cezadır bence. Görünmez çocuk olmak Sonay karakterini hem kendinden hem de ailesinden kopmasına yabancılaşmasına neden olur. İlerleyen yaşlarda bunun ikili ilişkilere yansımasını işleyen kitap, bize birçok konuda tanıdık gelecek diyalogları yansıtıyor. Kitabın dili sade, türü psikolojik gerilim & aşk romanı türünde ilerlese de bireyin iç dünyasını anlamaya çağıran, kişisel gelişim tadı da barındıran bir romandır.
Kış GüneşiAynil Onur Yüksel · Ange Yayınları · 202364 okunma
Sevgili yazar arkadaşım kitabımı okumuş olmana çok mutlu oldum. Kış Güneşi’mi ben çok severek yazdım. O görünmez çocuk, bazılarının “narsist” “manipülatör” olarak tanımladığı ve hiç sevmediği Sonay karakteri benim en severek yazdığım karakter olmuştur. Kim haklı kim haksız, kim mağdur kim suçlu birbirine karıştırarak okuyucuyu ikilemde bırakmaya çalışmıştım. Umarım severek okumuşsundur. İnceleme yazın için de teşekkür ederim.
İlk defa incelemeyi okumadan geçiyorum, çünkü birkaç gün içinde ben de başlayacağım 😇
Şuan okuduğum kitapta ki Şahika gibi annesi tarafından sevilmeyen kızımızın yaşadıklarını okuyorum. Ve senin incelemende bu kitabı okuduğumda alıp götürecek diyor . Emeğine sağlık canım 😘
Okuduğum ve beğendiğim bir kitap😇