2026 10. kitabı
Her Ay Okuyanlar Kulübü Başak Kırcelli Yörünge Küçük yaşta anne ve babasını kaybettikten sonra ikizi ile birlikte toplam üç erkeğin gözbebeği olarak büyüyen Güneş,cok çalışır,Dünyaca ünlü bir beyin cerrahı olur ve genç yaşta Profesör unvanını alır.Aslında duygusal biri olsada dışarıya karşı Buzlar Kraliçesi gibidir. Bir gün kendisine Güney Kore’deki iş teklifi gelince hemen kabul eder.İşe başladığı gün bir oyuncuya rehberlik yapması istenir.Daha önce bir çok oyuncuya rehberlik yaptığı icin teklifi kabul eder.Doktoru canlandıracak karakter ise ünlü aktör Min Jae dır. Doktor Güneş,küçük yaşı yüzünden “ezilen ve saygı görmeyen “biri olmaktansa insanların kendisini “kibirli ve yetenekli “doktor olarak anlamalarından mutlu oluyordu. Hic bir yabancının özel alanına apar topar girmesene izin vermeyen buzlar kraliçesi,iş çıkışı keyifli bir akşam geçirmek için evine gittiğinde bahçesinde kendisini bekleyen süprizden habersizdi.”Bay Ego”dediği rehberlik yapacağı ünlü aktör Min Jae yi evinin bahçesinde gördüğünde ufak çapta bir şok yaşasada belli etmeden hemen kendini toparlar. Öncelikle Buzlar Kraliçesi çevresinde yeni insanlar görmekten hoşlanmaz.Ona göre yeni ilişkiler,yeni riskler demektir.İlişki riski kotasını çoktan doldurduğunu düşünen Güneş,üniversiteden arkadaşı Maxim ve beş yıl önce uçurumun kenarından kurtardığı Kean la mutludur. Maxim ve Kean ile duygusal ihtiyaçlarını karşıladığı icin cok mutludur.Kalbinin kapıları yeni bir insan icin her zaman kapalıdır. Yakışıklı ve başarılı aktörün komşusu olduğunu öğrendiğinde ise iyice şaşırır. İlk başta birbirlerine karşı soğuk olsalarda bu buzlar zamanla erir. Sonra neler oldu derseniz? Devamını da eseri okuyunca öğrenin derim. Hüzün dostluk,sevgi ve acı İle harmanlanan eserimizi ben çok sevdim.Elime alınca bırakamadım.Yazarımızın kalemi on numara beş yıldız arkadaşlar. Bu arada yan karekterlerimize de bayıldım,bayıldım.. Okumaya doyamadığım by kıymetli eseri sizlerde okuyun derim. Kalın sağlıcakla @herayokuyanlarkulubu @okumadeneyimleri Merve Sokak Kitapları Yayınları
YörüngeBaşak Kırcelli · Sokak Kitapları Yayınları · 202527 okunma