···Okunma: 09 Ocak 2026 22:21 beğendim, beğenmemek ne haddime. bundan önce çok fazla kitap okudum ama bu kitap içimde bir yerlere dokundu sanırım, bilemiyorum. ilk defa bir kitaptan bu kadar etkilendim. Martin'in son cümleleriydi belki de asıl etkileyen. kesinlikle tekrardan okuyacağım bir kitap olacak. bundan eminim. ben bu kitaba başlayalı aylar oluyor bir yaz günü başladım ya temmuz ya ağustos'tu başladığım gün sayfalarca okudum bir kaç gün okumaya devam ettim ve sonra hayatın akışından unuttum ama şimdi, 3 gün önce tekrar gördüğümde ve elime alıp devam ettiğimde bırakamadım yarısından fazlasını tek oturuşta okudum sanırım. diyebilirsiniz ki neyine bu kadar tutulmuş olabilirsin? yada ne anladın da bu kadar övdün derseniz eğer bir şey diyemem çünkü bilmiyorum. bildiğim şey içime oturduğu ve sınıf kinimi arttırdığı
yani bu yazıyı da içim içime sığmadığından yazıyorum. nasıl bir inceleme yazılmalı bilemiyorum ilk defa bu özelliği de kullanacağım yani demem o ki arkadaşlar Martin Eden beni aldı götürdü. bugün uyumadan önce çokça düşüneceğim şeyi buldum. belki bir anlam bulursam tekrar sizinle paylaşırım. Esenlikler