Kendimle Aynı Tarafta (yaşlanma temalı:)))
Normalde kendi doğum gününü kutlamayı sevmeyen biriyim. Ama denk geldiğim, karşıma çıkan, yolumun kesiştiği herkesin doğum gününü kutlamaya özellikle özen gösteririm. Belki kutlayanı yoktur. Belki yalnızdır. Belki o an, tam da o doğum günü mesajına ihtiyacı vardır diye. Bu sene ilk defa kendi doğum günümü kutlamak istedim. Çünkü ilk kez, kendimin en iyi versiyonuna bu kadar yaklaştığımı hissediyorum. Çocukken hep bir Toybox isterdim. Dile getirirdim, aklımda tutardım. Ama olmadı. Şimdi bu yaşımda, ilk defa kendime hediye alarak yapıyorum bunu. Belki geç kaldı, belki anlamsız görünüyor ama değil. Bu, geçmişte eksik kalan bir çocuğun elinden tutmak gibi. “Ben buradayım” demek gibi. Elbette hâlâ öğreneceğim çok şey var. Belki yanılacağım, belki tekrar düşeceğim. Hayat bana bugüne kadar çok güzel şeyler getirmedi. İstediklerimin çoğu olmadı, beklediklerim gelmedi. Ama yine de… Buna rağmen, kendi içimde çıktığım yolculukta en yüksek noktaya ulaştığımı biliyorum. Boşluğa düşülür. Boşluğun içinden de geçilir. Beklediğin hiçbir şey olmaz bazen. Ama sen yine de devam edersin. Çünkü asıl savaş başkalarıyla değil, kendinledir.
1 +1'leme
9bin Gösterim
Kendinin farkında olman çok değerli. İyi ki doğdunnn bol huzur, bol kitaplı, çokça sağlık ve sevgi dolu bir yaş olsun. Doğum günün kutlu olsunnn. 🥰💖😻🌸♡
Çok teşekkür ediyorum 🌸
Başkalarının doğum gününe azami ölçüde dikkat ve özen gösterip, doğum günü kutlanılmayan o kişi 🤗 aslında sayıca az değiliz. Bizlere gereksiz bir hassasiyet yüklenmiş. Gereksiz empati ve sağduyu... Bu halimizin bizlere, yaşantımızda çook büyük zararları var.. O yapılmayana, o düşünülmeyene.. Takılıyoruz.. Yazınızda kendimden çok şey buldum. E bizde böyleyiz, değişmek çok mümkün değil :)) Ama iyi ki varız..Yeni yaşınız size güzellikler getirsin. 🌸
Lale
Yorumunuzun altına imzamı atarım ne yapalım böyleyiz böyle olmaya devam edelim eminim ki böyle daha mutluyuz teşekkür ediyorum hep birlikte güzel yıllarımız olsun 😊
Mutlu, sağlıklı bol kitqp okumalı yıllar dilerim.🤗🙏 Görseli görünce aklıma geldi ben de okur arkadaşım için fırsat olsaydı eti puf alıp vermek isterdim. 🙏
Lale
Çok kibarsınız çok teşekkür ediyorum:)
İç sesimi dinlemiş gibi oldum. Bende bugün doğdum:) iyiki doğduk LaleLale 🫂🫠
Lale
İkimize de mutlu yıllar o halde 😍🎉🎉🎉🎉 bol gülmeli sağlıklı yıllarımız olsun
Bu yorum görüntülenemiyor
Ne kadar güzel bir yazı olmuş bu böyle. Emeğinize sağlık ve yeni yaşınız günlünüzden geçenleri getirsin size 🤧
Teşekkür ederim çok 🌹
Yeni yaşınız kutlu olsun. Sağlıqlı, mutlu yaşlarınızdan biri olsun. ✨🌻