Irkçılığa karşı çıkanları susturup Kürtlere yönelik nefreti görmezden gelen 1000Kitap yönetimi, tarafsız değil bilinçli biçimde seçicidir. Buna sessiz kalınırsa bu faşist pratik normalleşir. Kürtlerin destek vermesi elzemdir; kamuoyu oluşmazsa bu düzen sürer. Yönetim ise artık sorumluluk almalı, kin ve nefret içeren paylaşımlara açıkça dur demelidir. 1000Kitap Destek 1000Kitap Destek #295050934

Mhsn

@MhSn_00
Bu site ne ırkçılık yapılacak yeri nede haber sitesi bile hiç değil bunlara müsade eden 1000Kitap Destek platformu onlar kadar suçludur. Ve ırkçılığın örneği bu linkteki paylaşımdır #295050934
··3 alıntı·
4.542 Gösterim
1000Kitap allah rızası için bitirin şu gereksiz paylaşımları ya
İrkciliktan bahsetmek icin ortada bir irk olmasi lazim kurtler de irk degil daglarda gezip kart kurt ses cikardigi icin kurt denilen dag turkleridir
1dolukafa
Zeka seviyen gülmekten başka bir şey sunmuyor insana 🤷 kusura bakma ama çok güldüm hala da okuyunca gülüyorum bide nasıl inanarak yazmış ya🤣🤣🤣
Siz neyin kafasını yaşıyonuz ya. Dramacılar bi 1k ya suç atmadığınız kalmıştı. Biz sizi gördüğümüz yerde raporlayıp engeli basıyoz görüntü kirliliği olmasın diye. 1k işi gücü bıraktı sizinlemi uğraşacak dldjdmdş. Hadi selametle.
1dolukafa
Teşekkürler:)