Gümüş Alevler Sarayı
2-Sis ve Öfke Sarayı
3-Kanatlar ve Küller Sarayı
3,5-Buz ve Yıldızışığı Sarayı
4-Gümüş Alevler Sarayı
İflas etmesiyle birlikte hayata karşı mücadele etmeyi bırakan babasına aynı soğulukta karşılık veren, ormana geyik avlamaya çıkan kız kardeşi Feyre'ye karşı kendini mahçup hissetmesiyle daha da s*ldırgan bir hale gelen Nesta'nın hikayesini okuyoruz.
Evet Nesta kötü, buz gibi soğuk ve herkese karşı mesafeli ve bu kitapta kızımızın kendisiyle olan sa.vaşına tanıklık ediyoruz.
Nesta kötü bir karakter ve kitaptaki en büyük savaş kendisine karşı, içinde biriktirdiği ne*freti yok etmeye karşı veriyor.
Ve bu sa.vaşta onu her zaman destekleyen Cassian'a hayran oluyoruz.
Nesta'nın iyi olmak için verdiği mücadele yazar tarafından gayet güzel anlatılmış.
Ben kitabı çok sevdim tam gençlere uygun bir hikaye.
Bu arada serinin ilk üç kitabı +15 dozunda olmasına rağmen bu kitapta yetişkin unsurlar daha cesurca yazılmıştı bilginiz olsun.
Okurken aldığım notlar;
156 Nesta çok tatlısın.
163 'Annemin yaratığıydım' Nesta'yı hala anlamaya çalışıyorum.
215 Nesta'nın buz gibi tavrına karşı Cassian'ın bu kadar sabırlı oluşu çokgüseeeellldiiii.
217 sayfadan alıntı:
"Sen küstah bir p*çsin"
"Ve sen kibirli bir cadısın. Birbirimize göreyiz."
257 Nesta yavrum düşüncelerine dikkat mi etsen.
265 Kurnaz Nesta Archeron
İlk kısımın sonuydu ve buraya kadar Nesta'nın kendini dizginlemek için gösterdiği çaba ve hırslarını okuduk.
Feyre'nin hikayesinde sevmediğim bir karakter olsa da Nesta'nın hikayesini okumak soğuk ve acımasız yönlerini bilmek çok keyifliydi.
Ve Cassian'ın Nesta için verdiği sabır dolu mücadele çok etkileyiciydi.
İkili arasındaki uyum çok güzeldi.
303 Cassian'ın Nesta için Rhys'a verdiği uyarı yerindeydi.
364 Nesta aksi olmadan varya çok müko bir karakter olurdun ana yinede seviyorum.
373 Nesta bu belayı da ucuz atlattın.
460 Nesta haklı, benim bile kalbim kırıldı kızı sürekli dışlıyorlar(gerçi kendilerine göre haklı sayılabilirler ama neyse).
466 Nesta söylediklerinde haklı ama yine de sussa daha iyi olurdu...
475 Cassian Nesta bunu hak etti, ona gıcık davranabilirsin.
517 arp'ın bulunması ve söyledikleri ilginç ve güzeldi.
546 Nesta'nın babası ile ilgili düşünce ve anıları çok duygusaldı.
568 kıskanç Cassian'ı görmek güzel.
583 Nesta kitap boyunca ilk defa bu kadar duygularını açıkça ifade ediyor. Hayran kaldım.
618 tahmin ettiğim şey doğru çıktı.
619 Nesta seni yolarım!
669 Gwyn'in hikayesi çok sarsıcıydı.
670-671 Emerie, Gwyn & Nesta neredeyse hepsi aynı amaçları doğrultusunda bir aradalar. Bu üçlüye hayran kalmamak mümkün değil.
702 Feyre ve Rhysand sizin sonunuz mutluluğu hak ediyor.
Dikenler ve Güller SarayıSis ve Öfke SarayıKanatlar ve Küller SarayıBuz ve Yıldızışığı SarayıGümüş Alevler SarayıSarah J. Maas