Ali

, 2026 okuma hedefini güncelledi.
ŞİŞİRİLMİŞ, Ego yüklü balon hedeflerinize 12 'den çakıyorum. Hiç uyumadan, hep okuyacağım, binlerce alıntı, yüzlerce, ileti, paylaşacağım binlerce yorum yapacağım. Kadınsam tüm yakışıklı fenomen erkeklerin, erkeksem tüm kadınların paylaşımlarını en geç 10 dakika içinde görüp beğeneceğim. Ve ayni zamanda 200, 300 tane de kitap okuyacağım. Oğlum, kızım neyin peşindesiniz. En mi? Şu gösteriş meraklısı, benci, ispat peşinde koşan, Ego yüklü okuma hedeflerinize gelişine vole vurmak istiyorum. Sağlıklı bir okuma ve ruh hali değildir bu. Soruyorum sizin okulunuz, öğrenciniz, hastalığınız, hastanız, sorumluluklarınız, aileniz yok mu? Siz bizimle aynı ülkede, aynı şartlarda yaşamıyor musunuz? Okumak dünyadaki en güzel şey belki ama bir şartla hayatı ıskalamadan ve anlayarak gerçekten okumak. Not: hedefimdeki (500) iki sıfırı daha sonra silmek üzere yazdım, bu mesajdaki kastım hakiki, kimseyle işi olmayan dürüst okur arkadaşlar değildir. Mutlu yıllar...
2026 OKUMA HEDEFİ
35/5 kitap - %700 tamamlandı
35 kitap okudu
5 kitap
7,7bin sayfa
0 inceleme
1611 alıntı
Bu yorum görüntülenemiyor
Aslında sorumlulukları olan biri için yıllık ortalama 10-20 kitap arası değişir. Ne okuduğunu bağlı. Yılda nereden baksan 8000 sayfa günde 20-40 dk zaman ayırma. Öğrencilik yıllarımda yıllık 50 kitaba yaklaşmıştım. Şu an için 20 kitap olursa kendi adıma başarıdır. 20 kitabın yarısının içeriğini 2 yıl sonra hatırlamak o duygunun hazzı bende paha biçilmez.
Emrullah çelikEmrullah çelik hocam ben ideal okumanın ayda 5 - 6 kitap olduğunu düşünüyorum. Tabiki çok çok iyi bir okur 8 hatta 10'a da ulaşabilir. Bu da en fazla 120 kitap yapar. Bu sayılar içerik ve kitabın sayfa sayısına göre de değişebilir. Konu şu aslında bazı kişilerin bunu okumadığı halde abartılı bir şekilde teşhir etmeleri. Reklam kokan hareketler bunlar:)
youtu.be/pIVG3mDL9RI?si=... bu şarkının sözlerini çok seviyorum. Tarif ettiğin insan tiplerini anlatıyor tam da:)
✯☭✯✧ Che ✧✯☭✯✯☭✯✧ Che ✧✯☭✯👍 biz yine de inanıyor gibi yapalım:)
5 yanıtı göster
İletinizi okurken,500 sayısına nasıl bağlayacağınızı sabırla ve merakla bekledim😂😂 200 ve üzeri hedef koyanların çocuklarına akşam okudukları cin Ali ve masal kitaplarını eklediklerini düşünüyorum ve size katılıyorum ama 5’te az değil mi?😬
ÖzlemÖzlem hocam en düşük hedef 5 olduğu için 5 yazıyorum hedefime. 1 kabul olsa 1 kitap yazacaktım. Benim burdaki amacım çok yüksek ve en düşük bir hedeften bu tipleri Ti'ye almak. Yoksa bende yılda 70-80 kitap okuyan birisiyim.
1 yanıtı göster
Bu yorum görüntülenemiyor