Selamlar! Bana fantastik kitap(aksiyonlu falan olursa 🤌🏻🤌🏻) önerebilir misiniz lütfenn? (Smutsuz olursa mükemmel olur)
2.084 Gösterim
Ebedî RekabetEbedî Rekabet ve Sonsuz YeminlerSonsuz Yeminler'i okumamışsın galibaa, ben yeni bitirdim ve çok güzeldii 🫶🏼💙
Evett okumadım teşekkürlerrr 💗
Genç ElitlerGenç Elitler Gül CemiyetiGül Cemiyeti Gece YıldızıGece Yıldızı Kesinlikle önerebileceğim bir seri🌼
Çokk teşekkürlerr💗
#k:361750. Başlarda sıkılabilirsin Ecrin'im. Ama sonrası güzel ve akıcı. Ağır bir fantastik değil. Smut sahneleri atlarım dersen de Ölü Tanrı'nın ŞarkısıÖlü Tanrı'nın Şarkısı her zamanki gibi tavsiyemdir. 🫡🫶🏻🫂
Teşekkürleeeer 👾🫶🏻🤍
Zehirde Demlenen BüyüZehirde Demlenen Büyü serisini önerebilirim. 2 kitaplık seri. oldukça hoş bir havası var bence. Kayıp GezegenKayıp Gezegen her ortamda öne süreceğim o kitap. bıkmayacağım bu kitabı önermekten. DokuzDokuz Kore kültür ve edebiyatıyla aran nasıl bilemem, ama bence bu güzelliğe de bir şans vermen gerekiyor. Galaktik Trenyolu'nda Gece VaktiGalaktik Trenyolu'nda Gece Vakti bir japon klasiği, ama okurken beni aldı yıldızların ötesine götürdü. o yüzden ayrı severim. FableFable serisi de efsane bir deniz macerasıdır. bence bi bak mutlaka.
Ecrinn✮⋆˙
Zehirde Demlenen BüyüZehirde Demlenen Büyü serisini çok merak ediyordum ama arada kalmıştım sıkıcı mıdır diye👾 Öneriler için teşekkürler hepsine göz atacağımm‼️💗
Gümüş Yürek 1Gümüş Yürek 1 üç kitaplık bir seri aşırı iyii kesinlikle okumalısın bence Hainin MührüHainin Mührü bu da iki kitaplık (üçüncüsü de çıkacak galiba) baya akıcı, tavsiye ederim✨
Ecrinn✮⋆˙
İki seriyi de okudum ikisi de favorilerimdirr
Kaderin Gümüş İpleriKaderin Gümüş İpleri iki kitaplik bir seri cok farkli bir konusu varr. fantastik sayilirmi bilmiyorum(sayilmaz gibi ama olsundu) CinderCinder KESINLIKLE ONERIMDIR harika bir seri🙏🙏 GildedGilded buda baya iyidi iki kitaplik serii yine yorumlardaki bir çoğuna katılıyorummm onlarda onerimdirr💗🫂
Çokk teşekkürlerrr 👾🫶🏻
asi gökler, asi ateş ve asi şafak (bu zaten bir seri ama devamı var mı bilmiyorum) bir de Sena Nur Işık'tan yıldızların laneti (sadece ilk kitabını okudum ve yanlış hatırlamıyorsam smut yoktu) bunun dışında Tolkien okuyabilirsin (genel olarak her kitabı şaheser)
Teşekkürler