Rezalet
2025 15. kitabı
Genelde hiçbir kitaba kötü yorum yapmam fakat bu öyle bir kitap ki okurken sinirden saçlarımı yolmamak için çok büyük bir çaba gösterdim. Yazarın bir videosu vardı "sizce ben kelepçe görüp kitap
Geriye Sadece Karanlık KaldıSelin Solaris · Martı Yayınları · 2026219 okunma
Bu yorumu seni linçlemek için yazmıyorum ama burada yazarın bir suçu yok çünkü bu kitap ı alanda okuyanda çocuk genel olarka asıl suç ailenin çünkü kendi çocuğunun aldığı ve okuduğu kitaplara bakıyorsa ve incelemiyorsa çocuk yine okur çocuğun suçuda şurada kendi yaşına uygun olmadığını bilmesine rağmen alıp okuması.yazar zaten çıkış kitabı bu tarz smut yada romantizm içeren kitaplar okuyanın yada ailenin Sorumsuzluğu yüzünden sevdiği kitap türünü yazmaya bırakması doğru değil.Ki kitapta genel olarak herhangi bir smut yok, daha doğrusu smut olacakmış ta olamamış gibisinden diyelim.Tabikide senin yorumunun haklı olduğu yerleri var ✨✨ (lütfen beni yanlış anlama 😶)
Önceki 1 yanıtı göster
Küllü Satırlar
Küllü Satırlar
Ama gerçekten ya 18 yaş uyarısı yapılmalı ya da içerisindeki cinsellik ve kıskançlık üzerine yapılan şiddet azaltılmalı dediğiniz gibi hem burada yani kitaplarda hem de dizilerde de olmak üzere günümüzde bu kitabın konusundaki gibi şeyler çok normalleştiriliyor hele suç oranları bu kadar artmışken ben bu kitabı düşmandan aşka diye satın almıştım ama afedersiniz cinselikten aşka bu nasıl aşk.
yorumunun genel halinden diğer kitaplarını da sevmediğin çıkarımını yaptım. ben selini hiç okumadım ama okusam da yazım tarzını ve kitaplarını seveceğimi düşünmüyorum. ön yargı ama beni haksız çıkaracakmış gibi gelmiyor, zevkime uymaz selin. benzer düşüncelere sahibiz seninle sanırım. bu yüzden neden beğenmediğin yazarın 3 imzasına gittiğini tam anlayamadım
Öncelikle yorumun için teşekkür ederim .D. Yazarın ilk imzasına gittiğimde elimde sadece Fantom Etkisi vardı ve henüz okumamıştım. 2. imzada sadece Fantom etkisi serisinin 1 ve 2. kitabını okumuştum. 3. imzada ise Raven Suikastçısına yeni başladığım için henüz beğenmediğim bir yeri olmamıştı. Zaten Raven Suikastçısı'nı bitirdikten sonra yazarın başka bir imzasına gitmedim. Umarım anlatabilmişimdirrr
İnceleme yazmaya gerek kalmamış öncelikle eline sağlık merak ettiğim kitabı almıştım incelemeni okurken "oh be tek düşünen ben değilmişim, sahiden" diye diye diye okudum Yalan yok başta sahiden sarıyordu ama sonrasına laf bile yok anlamıyorum herşey cinsellikten mi ibaret okurken iğrenerek geçtim o yerleri bir kaç inceleme okudum ama herkes begenmis yalan yok güzeldi ama neden sürekli" beni baştan çıkaramazsın çıkarırım" falan gibi gereksiz sacma bir inatlasma vardi normalde sürekli fantastik okuduğum söylenemez hatta hiç ve şuan o sahnede bıraktım kitabı okur muyum bilmem ama sahiden benlik değilmiş polisiye ve okuyanları asla eleştirmek haddim değil ben kendi düşüncemi söylemek istedim Tekrardan eline sağlık.
Yorumun için teşekkür ederim ❤️