Az evvel 14 bin kitap okuyan birini gördüm. 😮
·2 alıntı·
16,6bin Gösterim
Öne Çıkan Yorum
Önemli olanın ne kadar çok kitap okumak değil, bunun bize geri beslemeleri, dönüşümleri, dünyaya bakışımızdaki derinleştirici gücü, bilinç seviyesine katkısı vb. birçok noktadaki olumlu yönleri olduğunu hepimiz biliyoruz zaten ablacığım. Varsın onbinlerce okusunlar, okuduklarını iddia etsinler, neticede ne etkisi olabildiğini az çok görebiliriz, gözlemleyebiliriz. Gerisi laf-ı güzaf😌
Doğduğundan itibaren başlasa ve hiç ara vermeden her gün 50 sayfa okusa ( ortalama kitap 250 sayfa olsa) 192 yılda okunur o kadar kitap. Hadi günde 100 sayfa okusa 95 yılda okunur. Yani mümkün değil.:)
Önceki 2 yanıtı göster
İşte beklediğim yorum 😁 Benim matematik yok ben hesap yapamıyorum, yardımcı olduğunuz için teşekkürler hocam 😄
20 yanıtı göster
Ben 7000’e ulaştım hamdolsun. Daha çok okusaydım belki yaşıma binaen 10.000 de olabilirdi. 14.000 biraz âfâki sayılsa da 40-50 yaş arası biri için mümkün de olabilir. Başkaları okumuyor diye hiç kimse de okumuyor değil. 40’ını devirenler ve iş ortamı müsait olanlar için o rakam mümkündür. ☺️
Önceki 6 yanıtı göster
Şizofrenin Güncesi
Şizofrenin Güncesi
Doğruluk payı çok düşük, ben inanmıyorum açıkçası :)
2 yanıtı göster
Ben de 50.000 kitap devirdim çok şükür.🤲🏼 Neden olmasın olabilir 🤔😉
Önceki 8 yanıtı göster
Hayatın Sırrı
Hayatın Sırrı
Anladım, teşekkür ederim, olur sevinirim🙂
1 yanıtı göster
Beni nerde gördünüz ?😁😁😁😁
Önceki 5 yanıtı göster
İncememed
İncememed
Gözümden kaçmaz 😅😅
O kimse söyleyin de beni engellesin, rica ediyorum. Yalana ve yalancıya tahammülüm yok.
Kaybettim şahsı, ben de bulamıyorum 😄