İstisna
2026 17. kitabı
Okunma: 04 Nisan 2026 12:49
Herkese merhaba, Serinin 3. Kitabı okuduk, arda arda okuyup bittirmeyi düşünüyorum seriyi, çünkü aşırı basit ve aynı şeyleri yazıp karakterlerin isimlerini değiştirmiş. Bundada yine sahte eski koca arıyormuş başrol kız fılan fılan, yine aynı şeyler iş yerinde yalan söylemek zorun kalır kocası hakkında fılann, o kısımlarda o kadar sacma ki valla burayada yazıp sizi delirtmeyim neyse işte...Ailenin ortanca kardeşinin Jess kitabını okuyoruz.. pipada kız karaktermiz oluyor... pipa jess’in cocukluk arkaşıymış fılan cocukluktan beri jess bu kıza aşıkmış fılan.. neyse bu sahte koca olayına jess yardım edıyor... işte yakınlaşıyor bu sıra duygular cıkıyor ortaya ama yazar her kıtapta kadınlarını ben birinin eşi sevgilisi olamam bende o hamur yok diye dolaştırıyor.. bunda da aynı fılan, jess aşık ama uzun süreli sevgili olmama dıye bır ayrılık sacma sapan ve sonrası tabikide mutlu son...bu kadaar yorum yeter... Bence seriyi almayın, hiç bir şey kaybetmezsiniz.
Romantik
İstisnaAdriana Locke · Nox Yayınları · 2025123 okunma
Hızlandırılmış özet diye buna derim 😂👍🏼 almıycaz anlaşıldı
Tugce D.
Valla 3 kitabını okudum hep aynısı; para verme derim bulursan arkdaşından filan öyle oku😉😘
Aaaa listemdeydi bu kitap elsie silver havası var diye düşünüyordum. Puh ya
Tugce D.
Sevebilirsin ama bana çok basit geldi , ilk kitabı bir dene istersen😉
Hahahah falan filan bayıldım. Teşekkürler
Tugce D.
😂😂😂 ne kadar çok kullanmışım bende yeniden okuyunca farkettım😂🥰