Aşk, Jess bana her dokunduğunda vücudumu dolduran heyecan ve mutluluktu. Göz göze geldiğimizde damarlarıma karışan hayranlık ve sıcaklıktı. Sadece olduğu gibi davranarak,
beni ben olduğum için kabullenerek bana verdiği güven hissi ve güçtü.
Carmichael erkeklerini okumayı çok seviyorum. Her kitapta farklı kardeşi okuyoruz. Öncelikle onları bir arada görmeyi, anneleri ve babalarıyla olan ilişkileri ve birbirlerine yaptıkları şakaları okumayı çok seviyorum. Serinin üçüncü kitabı İstisna ve yeni favorim Jess O kadar sevimli, centilmen, saygılı, haylaz ve aşkını yaşatan biriydi ki onu sevmemek imkansız.
Pipa çalıştığı yerde yeni bir proje sunumu yapar. Bunun için tecrübesi olduğunu söyler. Evlenmeden boşanmış, üstüne ayrıldığı eşi hâlâ ona aşık ve peşindedir. Ama ortada büyük bir sorun vardı. Hayatında kimse yoktu Rakibine inat söylediği yalan eline ayağına dolanmıştı. Şimdi ona eski bir koca lazımdı.
Jess 15 yıldır Pipa'ya aşıktı. Çocukluktan itibaren birbirlerini tanıyorlardı. Jess her sene ona çıkma teklif eder Pipa'da onu red ederdi. Şimdi Pipa için iki hafta ona eski kocası gibi davranacak ve seyahate çıkacaktı. Tabii ki Jess, Pipa'yı kendine aşık etmek için bu fırsatı kaçırmaz.
Serideki her kitabı favorim bu oldu diye okuyorum.Yaşadıkları sokak, birlikte yenen yemekler, yaşadıkları aşklar o kadar güzelki seriyi sevmemek imkansız oluyor. Banks seride en merak ettiğim karakter. Merakla yeni kitabı bekliyorum.