2026 37. kitabı
Okunma: 12 Nisan 2026 15:50
Yemin olsun, kitap biteli 7-8 saat oldu halen gerginim, arkama bakarak yürüyorum, kapıyı kilitledim ama ben kez daha kontrol ediyorum Şaka bir yana (sol yana) güzel bir gerilim kitabı. Hafiften konudan bahsedeyim de bir fikriniz olsun yani. Sizin neyiniz eksik. Memlekette iki gram beyni olanların bile fikri var. Neyse havalar ısınıyor ama silivride yer açıyorlar sürekli Ünlü yazar Paul Sheldon, Misery Chastain serisiyle çok satan bir romancı. Yeni kitabını bitirip New York’a dönerken Colorado’da kaza yapıyor. Hız mi yaptı, alkollü mü bilemiyorum. Şimdiki trafik cezalarından haberi olsa 50 ile giderdi de neyse artık. Araba uçuruma yuvarlanıyor. Onu kurtaran kişi de yazarın hayranı. He iyi bari dediniz sanki demeyin anam demeyin Kurtaran kişi diyeyim, sonuçta kazadan kurtarmış oldu. Annie Wilkes. Eski hemşire. Sen çıkar adamı arabadan dağ başındaki evine götür. İlk başta bildiğin melek gibi.( melek gördüğümden değil ama işte melekler hep iyi olur dediler) Ama sonra asıl derdi ortaya çıkıyor. Meğersem bizim hemşire, yazarın yazdığı seri kitaptaki bir karakterin ölümüne bozulmuş. Tutturdu o karakteri canlandır. Olmaz falan filan yok laf anlamıyor kadın. Yeni kitap yazacaksın ve karakteri canlandıracaksın, tövbe bismillah diyor (Hristiyan işte artık onlar ne diyorsa) hada diyor ben tanrımıyım yapamam falan diyor, ufak çaplı bir tartışma falan. Bundan sonra zaten çarşı karışıyor, film izler gibi okunuyor, acaba ne olacak, yazarımız kitabı yazacak mı? Yazacaksa ne karşılığında yazacak? Neler kazanacak ne kaybedecek. Okunur diyorum okumama vesile olan arkadaşım Srpl teşekkürlerimi iletiyorum
SadistStephen King · Altın Kitaplar · 20195,7bin okunma
En sevdiğim yazar diyebilirim.
Mavi Mahir
Mantıklı 👍🙂