bir ben var, benden içeri...
2023 1. kitabı
Okunma: 03 Ocak 2023 07:58
Hayatımızda her şeyle ilk tanıştığımız ilkokul ve ortaokul döneminde bizi Fen Bilimlerine dair her şeyden nefret ettiren öğretmenimize selam göndererek başlamak istiyorum. Şükrü Erbaş’ın “ Anlık
Bilim
Beyinde Ararken Bağırsakta BuldumSerkan Karaismailoğlu · Elma Yayınevi · 20178,6bin okunma
Ne kadar güzel bir inceleme 🙏 Serkan Karaismailoglu'nun kitaplarini genel olarak seviyorum. Bu kitabini okumadim ama bilimsel konulari kitaplarina oyle bir işliyor ki eğlenirken öğreniyoruz resmen. Eminim bu kitapta onlardan biridir. Kalemine, yüreğine sağlık 🫶 örneklerinle okura kitabi çok güzel yansıtmışsın. Kitaplarin adlari da değişik 😂 merak uyandırıyor 🙏🩷
İncelemeyi beğenmene çok sevindim. Güzel yorumun için çok teşekkür ediyorum.🌸🌸🩷 Evet gerçekten kitapları çok güzel. Sanırım sen de son zamanlarda okuyordun bir kitabını, paylaştığın alıntıyı çok beğendim ve kitabı okumak istediğimi hatırlıyorum . 😇
3 yanıtı göster
Kalemine sağlık. Çok açıklayıcı ve merak uyandırıcı olmuş. Ama şeker hakkkinda dediklerinden ötürü biraz ikilemde kaldım. Bu kategoriye çikolata girmiyorsa okurum 🤭😅
Önceki 2 yanıtı göster
ooo tamamdır o zaman, beğeneceğin net :D
Çok beğendim incelemeni👌
Teşekkür ederim, çok mutlu oldum ☺️☺️☺️☺️🌸