Serinin ikinci kitabı biraz sıkıcı olsa da güzeldi
2026 27. kitabı
Dollars Pepper Winters Darkroman Yetişkin Kurgu Çift taraflı bakış açısı 375 Sayfa Puanım 7 Beş kitaplık seri sıralaması 1- Pennies 2- Dollars 3- Hundreds 4- Thousands 5- Millions Elder ile Pimlico sessiz bir savaşın içindedir. Elder, Pim'in kendisiyle iletişim kurmasını ister, yalnız Pim için bu hiç kolay değildir. Zira kızımız için insanlara güvenmek eşittir zarar görmek anlamına geliyordur. *Elder'in sürekli ben kötüyüm havaları, karmaşık ve çelişkili düşünceleri vardı ki bu ilerleyen kitaplarda ikiliyi yoracak gibi hissettiriyor. Pimlico ise yaşadığı herşeye rağmen güçlü ve cesur olmak için müthiş bir çaba gösteriyor. Serinin ikinci kitabı yavaş ilerlese de genel olarak sevdim diyebilirim. Sadece sonda olan bazı olaylar gereksiz ve yersizdi. Pim'in, Elder'e hesap sorma anı duygulardan uzak ve zamansızdı. Birkaç sayfa önce 'Elder sesimi duymayı hak etmiyor' dedikten sonra hiç alakasız bir anda birşeyler söylemesi saçma geldi. Yine de kitap kendini okutuyor ama uzatılmasaymış keşke. Alıntı: "Sana bozuk paradan daha değerli olduğunu söyledim ama sen sanki toplam değerin buymuş gibi bir dolara sarılıyorsun." Dedi Elder. Pim'in o doları Elder'in hediyesi olarak kabul edip benimsediğini bilmeden... Pennies Dollars Pepper Winters
DollarsPepper Winters · Pukka Yayınları · 2024369 okunma