Kılıbık Erkekler :)
Evde erkeğin değil de Kadının sözünün geçmesi Utanç verici değil mi?
Sayfa 42 - Mitos Boyut Yayınları·Kitabı okudu
Alıntı
Yooo utanç verici değil ☺️☺️
Önceki 1 yanıtı göster
♛hakan♞kutlu♛
kadının yönetici yönünün bu konu da birçok erkeğe göre daha iyi olduğunu düşünüyorum.
2 yanıtı göster
Görev dağılımı şart. Dış işleri bakanı erkekler,iç işleri bakanı kadınlar olmalı :))
Tüm kalbimle katılıyorum 🙏😊👌
♛hakan♞kutlu♛
’ımız yazar meseleyi utanca eşitlemese iyiymiş, şimdilerde erkekler evde kadınların kararlarının daha isabetli olduğunu kabul etmeye başladılar ve bu neredeyse toplumun tamamında geçer kabul edilmektedir. Buna hayır diyen de dilinde deyip eylemde “haklısın karıcığım” geçim sistemi ile devam etmektedir. Hanımlar ise zaten asla kıcalarına söz bırakmayacak dercede fedakarlık edip bi söz konuşulacaksa da onu da erkeğin üzerindeki yükü hafifletmek adına zahmete girmişlerdir. Hal böyle iken evlerde hanımların dediği olur, hatta dediğini yapmak gerekir, bir ileri safhası dediğinden çıkmaya meyl edilmemektedir… el hasılı ulu Hakan’ımız bu bir utanç değil hanımların artı değeri haline gelmiştir, yazar kendini güncellemelidir….🖋️
biR’ münZ’evî üstâd…
biR’ münZ’evî üstâd…
Ah yazıkk bugünde buna utanalım😂
Utanmak erdemdir 😅👌
Kadinlar bazı işlerin üstesinden daha iyi geliyor erkekler kızmasın ama erkeklere laf anlatmak bazen çok zor olabiliyor
Neden utanç verici olsun
Öyle bir şehir efsanesi var