2026 16. kitabı
Okunma: 01 Mayıs 2026 00:00
بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّح۪يمِ Bismillahirrahmanirrahim Üstadın konferanslarından kesitlerin olduğu güzel bir eser. İslamın ve Müslümanlığın; iman ruhunun tükenmez aksiyonundan ibaret olduğunu vurgulamış. Aksiyon olmadan imanın olmayacağını örneklerle güzel açıklamış. Bu aksiyonun hiç bitmeyeceği umudunu aşılamıştır. Özlenen nesile vurgu yapmış. Bu neslin vasıflarını tablolaştırmış ve açıklamıştır. İman ve aksiyon okunmaya değer bir fikir eseri.
İmân ve AksiyonNecip Fazıl Kısakürek · Büyük Doğu Yayınları · 20164,382 okunma
ÜSTAD Kadir Mısıroğlu 65 KİTABI PDF * LİNK AŞAĞIDA * (Basımı Olmayan , karaborsada fahiş fiyata satılan TÜM kitapları) https://drive.google.com/drive/folders/1tm3rr6lDqFMkyShW2BUPr3C7kfQv1BQ7 + *4 CİLD RIZANUR HATIRATI Rıza Nur Hayat ve Hatıratım (4 Cilt Takım) *4 CİLD 1931 Tarih kitabı Kemalist Devrim'in Tarih Dersleri Seti (4 Cilt Takım) *7 CİLD KEMALİST DEVRİM Doğu Perinçek Din ve Laiklik Üzerine Kemalist Devrim Kemalist Cumhuriyet Kitaplarıda MEVCUDDUR yaşayan ŞEHİD Hasan Mezarcı adam ÖLDÜ ama HAYALETİ hala aramızda GEZİYOR ? https://www.youtube.com/watch?v=mTNVs-WFSzI&t=1s Kavgamın Perde Arkası 1 Timurtaş Hocanın HAYATI BELGESEL https://youtu.be/edYGi6A_VbE?si=DxtkJGsPAH1jEJrM
Melike Zümra ᥫ᭡
Teşekkür ederim bizimle paylaştığınız için