2026 12. kitabı
Okunma: 10 Ocak 2026 03:59
Kitabımız çıkar çıkmaz gözdem oldu. Kitaba karşı aşırı yükselmiştim. Kitabın tasarımı olay olay olay… Tasarımına düştüm. Lilia Vespertine annesinin ölümünden 4 yıl sonra ülkenin en saygın üniversitesinden davet alır. Ama bu üniversitenin geçmişi baya karanlıktır. Ama kızımız tabi ki de bu daveti kabul eder. Çünkü annesinin ölümünü, öğrenmek ve çözmek için bu üniversiteye gitmesi gerekir. Ama bu ölümün araştırmasını ancak, ( ölüm doktoru da denilen) Profesör Devryck Bramwell ile yapabilir. Ama bu Devryck kızımıza ilk başlarda çok kötü davranıyor. ( ama bu durum benim aşırı hoşuma gitti) Ben kitabı aşırı derece de severek okudum. Çok güzeldi benim açımdan. Hatta favori Dark Akademi kitabım oldu. Bence kitapta ki tek eksik, kitabın sonunda olaylar oldu bitiye gelmesi… (ama bundan puan kırmak istemedim. Çünkü kitabı çok sevdim) Ben kitapta ki iki karakteri de çok severek okudum. Özellikle Dervrck Bramvell karakterine düştüm. Direk favori erkek karakterlerimden oldu. Dervrck sevdiği kadını olan koruma duygusuna düştüm. Bayıldım. Aşık olmuşta olabilirim. Kitap bence çok güzel yazılmış. Bence yazarımız kitabı yazmadan baya bir araştırma yapmış. Kitabımızın ana olayı olan, hastalığın anlattıldığı yerleri okumak benim aşırı zevkliydi. Kitabın çevirisi çok iyiydi. Akıyor. Gidiyordu. Çevirisinde benim açımdan bir sıkıntısı yoktu. Kitabın gotik havası çok sevdim. Kitabın bence ilk başları slowdu. Ama ona rağmen kitap, kendini okutuyordu. Ben aşırı derece de sevdim. Kitap yetişkin okurlara uygundur.
NocticadiaKeri Lake · Juno Kitap · 2025244 okunma