Herkese selamlar
Uzun zamandır beni bu kadar heyecanlandıran bir #romantasy okumamıştım.
Tek kelime ile BA-YIL-DIM
#nocticadia da aradığım hersey vardi. Karanlık atmosfer, gotik ortamlar, gizemli olaylar, aşk, tutku, yasağa olan cekim... Aklınıza gelebilecek, sizi okurken yerinizde kivrandiracak hersey, tam ayarında bu kitapta toplanmıştı.
Siz seversiniz sevmezsiniz bilmem ama ben tam bir #slowburn kadiniyimdir. Yavaş ilerleyen askin tadını sonuna kadar aldim, ayy cok mutluyum
Ve evet o kutlu an sizi yeni kitap boyfriendim ile tanıştırayım. Kendisi akademinin en genç, en bayilinasi, en gamzeli ama ayni zamanda en suratsız, en huysuz profesörü Devryck Bramwell
Ben onu böyle sevdim, eleştiri kabul edemeyeceğim
Neyse bunlar kitabin ciks yanlariydi. Şimdi ciddi olayım ve kitapla ilgili düşüncelerimi paylaşayım.
Yazardan ilk okudugum ve kesinlikle son olmayacağına kanaat getirdiğim bir kalemi vardi. Çevirinin de hakkını yiyemem oldukça anlaşılır bir anlatim ile okuyucuyla buluşturulmustu. Diyeceksiniz ki yazarin basarisiydi, olabilir ama icinde yer alan terim ve uydurulan hastalıkların tanımını biyoloji ve kimya alanlarında okumamış biri olarak, bu sayede tum konuyu rahatça anlayabildim.
Yaratılan ortam genel bir #darkacademy havasında ve hatta #harrypotter göndermesiyle oldukça keyifli ve okudukca gözümün önünde canlanacak seviyedeydi.
Karakterlerin her ikisi de ayrıca güçlü kişiliklerdi. Gerçi kızımız benim gibi en ufak sinir anında ağlayan biri olsa da inadım inat deyip bir cok zorlu durumun uzerine gitti. Bu hallerini ayrica sevdim. Aferin kiz sana Lillia Özellikle de ikisi arasinda yer alan cekim gucu elimi uzatsam çarpıp duvara fırlatır hissindeydi.
Duyguları on plana alip sonuna dogru ikilinin yakınlaşması ve sayfaların alev almasına ayrica bittim.
Tek