2026 12. kitabı
WOODY Merhaba arkadaşlar, bugün sizlere @indigococuklari yayınlarından @ozgurbalpinar kaleminden #woody kitabıyla geldim. Ahlas’la birlikte doğaya harika bir yolculuğa çıkıyoruz sizde bize eşlik etmek ister misiniz? Ahlas'la birlikte okurken kendimizi Mutluluk Ormanı'nda bulduk desem yeridir. Woody küçücük bir porsuk ağacıydı. Büyümeyi, kuşlara yuva olmayı, doğaya yararlı bir ağaç olmak istiyordu. Bir gün insanların verdiği zarar Woody'nin hayatını değiştiriyor. Nasıl mı? Dalları kırılıyor, gövdesi zarar görüyor ve yavaştan hastalanmaya başlamıştı. Burada Ahlas'la çok üzüldük ama Woody’nin umudunu asla kaybetmemesi ve dostlarının ona destek olması çok güzeldi. Çocuklarımız bu kitapla doğayı korumayı, vazgeçmemeyi, dostluğun ve umudun önemini çok iyi anlıyorlar. Ahlas'ın en sevdiği kısım ise Woody'nin yeniden iyileşebilmek için umut etmeye devam etmesi ve asla pes etmemesi oldu. Bence kitabın vermek istediği mesajı çocuklar çok iyi anlamış. Unutma! Eğer siz vazgeçmezseniz, bahar gelmekten hiç vazgeçmeyecek. @herayokuyanlarkulubu @ozgurbalpinar @indigococuklari MerveMerve Her Ay Okuyanlar KulübüHer Ay Okuyanlar Kulübü #ahlasileannesiokuyor
WoodyÖzgür Balpınar · İndigo Çocuk · 202624 okunma