Beyninizi yakmaya hazır mısınız? /797. İnceleme
2026 38. kitabı
Okunma: 23 Mayıs 2026 23:37
Kendime ithaf edilmiş bir kitap olduğunu söyleyerek başlamak istiyorum incelememe… Şaka değil gerçek! “Bu kitabı hastalara ve özverili hasta yakınlarına ithaf ediyorum.” Yaklaşık bir ay kadar
Psikiyatrinin Kara KitabıOytun Erbaş · Siyah Kuğu Yayınları · 2018857 okunma
3.191 Gösterim
İyi geceler hocam, okunur sizin incelemeniz.
Teşekkür ediyorum. Mutluluk duydum, iyi geceler...
Hocam yine mükemmel bir inceleme olmuş 👏👏 topluma ayna tutan kitapları çok seviyorum. Okurken de bunlardan ders alarak okumayı kendime ödev addediyorum. O kadar görmezden geldiğimiz ya da "şükür bizim başımızda yok böyle bir şey, Allah yardımcıları olsun" diyerek kendimizi rahatlattığımız şey var ki... Hele ki kadınlara dayatılan bu mükemmel olma algısı, kadınlar insan değil de bir nesneymiş gibi... Ve evet kısa boyluları sevelim lütfen 1.60'dan sesleniyorum 😊 Kaleminize, yüreğinize sağlık her incelemeniz ayrı güzellik katıyor 😊💫
İncelemeye renk kattınız, teşekkür ederim 😊
1 yanıtı göster
Kaleminize sağlık hocam,
Oytun Erbaş
Oytun Erbaş
doktor kimliği ile tanımıştım, seminerlerini çok dinledim. Hayata farklı bakış açısı kazandıran bir kişi, yazar kimliği nasıldır bilemiyorum. Eserini okumak için bir şans dileyebilirim.
Teşekkür ediyorum. Farklı bir kimlik.
Güzel bir inceleme olmuş. Okumadığım bir kitaptı. En kısa zamanda değerlendireceğim.
Şimdiden keyifle...
Sonuna kadar okudum :) Oytun Erbaş değişik bir kişilik bence; bazen çok mantıklı bazen çok mantıksız buluyorum.
Yazıları konuşmalarına göre kısmen daha mantıklı. 😊
Ben, sizden başka birinin incelemesini okumadığımı fark ettim şu an 😅 🤭.