Bir bayram klasiği..
Tek Çocuk Olmak cidden alışınca Çok güzel Birşey, Bayramlar Hariç! Ama Tabi ara ara ablam yada kız kardeşim olsada (abi terörü) yapsam fena olmazdı diyorum.(Hayale bak😄). Bugün malesef Siyah kuşak (tülbent) bağlayarak ev temizliğine başladık. Canım babacığım nasıl gülüyor, Valide Sultan zaten dünden razı. Bulaşık,cam silme,ütü,ne var ne yok Hepsini alıştık. Tek eksik yemek,onuda tam yapabilirsek canım Valide Sultan'dan İcazetimi alacağım. Babam beni iş yaparken görüyor,(tabi o zorbalayıcı gülüş) sonra ne dedi Dersiniz ? " Hanım Bi Kurbanlık Ne kadar Olmuş Elimizdekinin kıymetini bilelim".. Babacığım ben 24 yaşındayım Böyle zorbalık görmedim yani diyorum (içimden.) " Ben bu kadar zulme layıkmıyım Rüveyda"
Nurullah Genç
Nurullah Genç
Bayram bitene kadar Rüveyda'yız, kimse dokunmasın. Daha Akraba terörü var...
Din
2.631 Gösterim
Tek çocuk olmak çok mu sıkıntı ya kızım kardeş çok istiyor ama ben aradayım
Ablacığım Tek Çocuk Olmak negatif ve pozitif şeyler kazandırır. Negatif yönleri yalnızlığa alışır. Duygularını içten yaşar. Lakin erken olgunlaşır. Pozitif yönleri kendini bulur büyüdüğünde,Neyi sevdiğini,neden hoşlanmadığını, kim olduğunu anlayabilir.Kendiyle vakit geçirebilir. Tavsiye vermek haddim değildir velakin bu zamanda çocukların tek olması kanâatinde değilim. Çünkü zaman çok fazla bozuk ve yalnızlık evladınızı zihinsel olarak yorup fazla hata yapmasına,yanlış arkadaşlıklar kurmasına ve o tek kalma hissini bastırmak için sanal alemde vs hatalar yapabilir. Benim kanaatim bu. Ben tek olarak büyüdüm ama Bu beni yaşıtlarıma nazaran fazla şekilde olgunlaştırdı. Takdir sizindir.🌱
2 yanıtı göster
youtube.com/shorts/q7UwpIEGU5U Bayram bitene dek böyleyiz.
youtu.be/5_z_Dq3GJA0 Ev ahalisiyle samimi muhabbetlerimiz.. Daha " Ee ne zaman" diye başlayan sorular var namıdiğer akraba terörü, tamamda bu bünye kaldırmaz o kadarını,sen yinede Hazır ol Ebubekir 🤭🤦
Bu yorum görüntülenemiyor
Bayya buyukmuşsün he Dışardan 17,18 gibi dyruyorsun abi Temizlik için de Allah kolaylık versin ..
18 olsam harçlık alırım bayramda,şimdi harçlık verecek yaştayız. 🙂 Tabi Bizde Kurban gitmezsek..😄
1 yanıtı göster
Djdkkfkf geçmiş olsun henüz annelerden icazet alabilenine rastlamadım ben siz yapabilirseniz de helal olsun
Önceki 2 yanıtı göster
Kiraz