ben kimim neyim?
bu aralar kitap okumak dışında her şeyi yaptığım için bunu da yapayım dedim. mbti: INTJ 💚 burç: başak 🌾 hogwarts binası: Gryffindor 🦁 (fenerliyim bu aslan yakışmadı) patronus: Newfoundland köpeği 🐾 (patronus hayvanları hakkında zerre bilgim yok) mıntıka: 12. mıntıka 🏹 winx: bloom 🔥 (oynarken bloom için hep kavga edip kazanan o kişi bendim) ever after high: mad hatter 🎩 (sırf onun bebeği var diye) monster high: frankie ⚡ atla: su bükücü/kan bükücü 🌊 (aslında burcum toprak burcu ama su bükücüsü olmak isterdim toprağa daha yakın hissetsem de) disney princess: elsa ❄️ (forever a frozen girl) my little pony: fluttershy (aynı ben) çilek kız: çilek kız (çilek en sevdiğim meyve diye hemde çocukken ana karakterlere zaafım vardı 😭)
··2 alıntı·
1.705 Gösterim
Fenerli olman harici neredeyse aynı kişiyiz 😭😭😭
aybüke y.aybüke y. LFJFKFJDKDJSKAJKAKA fener kaybedince onunla görüşmüyorum 🙏🏻
pjo kabinini de merak ettimm bir ara testini yap onun da💗
senasena yapacağım mutlaka 🫡
filepenyez ✯
nasıl unuturum survivorda da hep ünlüleri seçerdim 🙂‍↕️
filepenyez ✯
bu kızın ders çalışması gerek ve hâlâ başlamadı boş boş işlerle uğraşmak daha cazip geliyor. (bir haftadır hiçbir şey yapmadım off)
1000kitap akım konusunda bu aralar çok aktif. Sınav haftası yokken denk gelmez zaten🙃🙃 vakit bulursam yapmak isterim. Mbti aynı bu arada 🤍
filepenyez ✯
evet bu ara öyle oldu gibi biraz merakla bekliyorum 💘
Başak burcuyum ve başak burcunun hiçbir özelliğini taşımıyorum yada özelliklerini yanlış biliyorum
filepenyez ✯
yani benimde tüm özelliklerini taşıdığım söylenemez burçlara tamamen inanmıyorum
fluttershy ve elsaaa!!! zevkin cok iyi 🙏🏻😭
teşekkür ederimm 💖💖