2026 25. kitabı
Okunma: 26 Şubat 2026 18:46
Okurken gerim gerim gerildiğim bir kitap oldu. Konusu değil de bazı sahneleri içimi aşırı ürpertti. Zaten yazarın kendisi bana ürpertici geliyorken kitapları da böyle gelmeye başladı imdat. Ama tüm kitaplarını alıp okumak istiyorum. Cüzdanımsa kenardan bana hareket çekiyor. Neyssse. Kitaptaki karakterimiz ünlü yazar Paul bir gün yanlış karar vererek fırtınalı bir havada arabayla dışarı çıkıyor ve kaza geçiriyor. Kaza yaptığını ise sadece görememesi gereken biri görüyor. Annie yazarın hayranı özellikle Misery serisine bayılıyor ne tesadüf yazar da artık o seriden kurtulmak yeni kitaplara yelken açmak istiyor. Annie eski hemşire olduğu için ilaç zulası var ve Paulu uyuşturarak bağımlı hale getiriyor manipulasyonları da cabası. Hele arada beklenilmedik iğrenç istekleri. Sadece manipüle etmiyor yazarın öz saygısını yok etmeye çalışıyor sanki. Adam da el mahkum huyuna gidiyor. Okurken aşırı ürperdim ama aşırı da meraklandım. Ama bazı sahneleri okurken şok oldum bu kadarı da pes dedirtti. Umarım hiç bir zaman karşımıza böyle hasta ruhlu insanlar çıkmaz.
SadistStephen King · Altın Kitaplar · 20185,7bin okunma