otobüste aklıma o kadar güzel bir kurgu geldi ki hemen yazmaya başladım 😭 ilk defa bu kadar ilham doluyum yazmadan bırakamıyorum 😭🥺 normalde ilham gelirdi ama kitabın sadece spesifik bir kısmı için. herhangi bir bölümünü yazıp bırakabiliyordum sadece. şimdi tüm kitap aklıma takır takır geldi. mükemmel bir fikri öyle aman aman bir kurgusu yok ama benim için çok, çok özel bir kurgu. çocukluktan beri yazmak istediğim bir şey. eğer gerçekten ilerlettiğimi hissedersem ve işler ciddiye binebilirse szi güncelleyebilir miyim 😭 çünkü burada benim gibi kitap uazan bir sürü kişi var ve ben bu konuda kendimi çok yetersiz hissediyorum. benim gibi yazanları gördüğümdeyse rahatlıyorum 🥺🫂 o yüzden burası benim güvenli alanım gibi bir şey...🏔️❤️‍🩹
2.383 Gösterim
Öne Çıkan Yorum
Umarım istediğin haliyle yazabilirsin yayımlarsan kesinlikle okurum bu arada 🤍🤍 (arada bi geliyor ilham çok anlık oluyor. Telefonuma not aldığım bir yedi tane falan kurgu fikri var ama bunlardam ikisini falan yazdım sadece🙂 her yaz kendime söz veriyorum bu sefer yazacağım diye 😅😅)
Ayyy eğer bitirirsen senden de okumayı çok isterim 🤧🫂🤍 bakalım ben bitirebilecek miyim akahsğqjdpf
Askimmm güncelle tabii, umarım kitap olarak basıldığı günleri de görürüzzz 😭🫶🏻🫶🏻
Ay umarım 😭😭
Ah o ilham bana da geçen yılın Kasım ayında gelmişti. Keşke araya bir kayıp girmeseydi... Şimdiyse zar zor geri döndüm kurguma. Ama inşallah bir gün tamamlayacağım. Ve seni de tebrik ediyorum umarım hikayeni herhangi bir sıkıntı yaşamadan tamamlarsın. ❤️
Umarım sen de istediğin şekilde bitirirsin kitabını hayatım. Kaybın için çok çok üzgünüm... 🫂🤧🤍
3 yanıtı göster
o ilham hissi kadar güzel bi şey yok... umarım ilhamın devam etmiştir ve içine sinmiştir 🥹💖
ÇOK GÜZEL DUAN. TEŞEKKÜR EDERİM 🥹🥹🥹😭🤍🫂
Şu ilham perisi beni tam olmadık anlarda yakalıyor aramız bozuk kendisiyle (ne diye ayağımı burkup düştüğüm anda geliyorsun)
yaaaa geçmiş olsun hayatım 😭🫂 ilhamı senin kovalaman gerekiyordur belki de
2 yanıtı göster
Yaza yaza gelişiyor insan bu yüzden yazmaktan korkma zaten kitabı tamamlamak tamamen sana kalmış geliştikçe her hatanı düzelte düzelte ilerlersin ve sen tamam diyene kadar zaten kitap düzeltilebilir bu sebeple kesinlikle devam et şimdiden senin adına sevindim ve sabırsızlanıyorum🌌✨
Çok teşekkür ederim ve evet aşşşırı haklısın. İnşallah yazıp bitireceğim 🥹🤍
3 yanıtı göster
OHA OHAA SENİN ELİNDEN BİR SEYLER OKUMAK SUPER OLURR ONU DA HARİKA YAPARSİN CKO HEYECANLİ WUAGAGG🎊🥳🥳🥳🥳🥳😍