→ Öncelikle nasılsın? Umarım hâlin vaktin yerindedir. Beni sorarsan dediğim şey için çalışmaya devam:) Sonracıma ise Attila İlhan'ın Hangi Atatürk kitabını beğendin mi? İnceleme yazmamışsın diye gördüm. Ona göre okuyayım. Selametle, sağlıcakla kal. İyi hatırladığım ve en kısa sürede tekrar muhabbetimin olmasını istediğim insanlardansın.
← Aaa 😊 Selamlar. Mutlu oldum, yazmanı beklemiyordum. Üç karış aklımla biraz karıştırıyorum hayatı belki ama idare ediyorum. İyi gidiyor gibi. Söylemişin ama yine de sorayım genel olarak moralin yerinde ve iyisin değil mi? Ben sana inanıyorum, o ruhu görüyorum, halledeceğini de biliyorum. Kitaba gelecek olursam, henüz bitmedi, yarıladım ama çok beğendim. Aklımca açıkta kalan yerleri tarihsel bilgisi ve objektif gözlemiyle tam yerine oturtuyor Attila İlhan. İsim isim, kaynak kaynak belirtmiş sunduğu şeyleri. Not alarak okuyorum, inceleme yazarım büyük ihtimalle. Kesinlikle öneririm. Mümkünse yorumunu beklerim. Kendine çokça iyi bak Teşekkür ederim. Yokluğun hissediliyor haberin olsun.