Profiller elit, karakterler defolu
Ya arkadaş, çevreme bakıyorum, sonra dönüp sosyal medyaya bakıyorum ve harbiden hayret ediyorum. Gerçek hayatta iki kelimeyi yan yana getiremeyen, karakteri, duruşu oturtamamış tipler buralarda bir bakıyorsun filozof kesilmiş, elitlikten kırılıyor. Olduğu gibi görünmek bu kadar mı zor arkadaş, kendinden bu kadar mı utanıyorsun? Sırf iki beğeni alacağım, millete havalı duracağım diye şekilden şekle girmek, olmadığın bir hayatın maskesini takmak dışarıdan o kadar komik ve acınası duruyor ki... Hani 'maymun gibi' derler ya, tam olarak öyle. Ben 'amaaan bana ne' deyip geçemiyorum abi, böyle yapaylıkları, bu tiyatroları gördükçe harbiden uyuz oluyorum, o insandan da direkt soğuyorum. 🤦‍♀️ Azıcık kendiniz olun ya, vallahi içiniz dışınız bir olsun, bu kadar kasılmaya değmez. Vesselam … (Yazım reelde çevre gözlemimden yola çıkarak yazıldı. Burada da illa vardır bu tipler.. alınıp dertlenmesinler lütfen)
Alıntı
3 +1'leme
2.712 Gösterim
Haklısın mesela bazıları iki kelimeyi bir araya getiremeyip yapay zekaya uzun uzun nutuk yazdırıp kendi fikri gibi paylaşıyor 😉
Okuyan Muallime
Sen de haklısın, bazıları da aynı tekniği pp fotoğraflarında kullanıyorlar 😉😎
Alınıp dertlensinler bence 😊 Her bir cümlene katılıyorum 👏 çok güzel tercüman olmuşsun yine💐🤍, boşuna dememiş Hz. Mevlana "Ya göründüğün gibi ol, ya olduğun gibi görün" diye. Anlayana...🥰🌹
Okuyan Muallime
Çok teşekkür ederim okuyan yüreğine sağlık, kesinlikle Mevlana sözü imza oldu yazıma 🙃🙏🌸✨
Hojammmmmmm döktürmüşsün yine, yüreğine sağlık. 👌🏻 Okurken hem güldüm hem de içimden "yürü be Reyhan'ımm" dedim 😎 Buralarda herkes kendini dev aynasında devasa bir kütüphane gibi gösteriyor ama kapağı bir açıyorsun, içi boş boyama kitabı ;) İki beğeni, üç beş havalı yorum için takındıkları o ELİT maskeler dışarıdan o kadar eğreti ve komik duruyor ki... Neyse ki senin gibi içi dışı bir, sahici insanlar var da sosyal medyanın şu sahte havasında bir nefes alabiliyoruz. 😊🥰
Okuyan Muallime
Yaa, güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim 🫠 insanların hal ve tavırları konusunda düşüncelerinin altına imza atıyorum 🤦‍♀️ ne yazık ki öyle. Be bilmukabele… sen de iyi ki varsın burda.. ve hep var olasın😍💖🌸
😂😂😂😂insan işte kendini hastalığa yakalatmış kibir hastalığı, salak hastalığı, gösteriş hastalığı, çok bilmişlik hastalığı… çoğaltılabilir🤓
Okuyan Muallime
O kadar haklısın ki; Rabbim öyle olmaktan muhafaza eylesin.. rızasına uygun kul eylesn bizleri🙃🙏🌸💖
Onlar burada değilse nasıl bunu okuyacaklar 😅
Bu bi iç döküş yaa🤭😂😂 bunun gibi işte #305533478 😎😁
👏👏👏
Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol :)
Vesselamm🫠🌸💖