Ben Kimim?
Fikir sahibi: filepenyez ✯ imiş MBTİ: İ Don't Know (Ben buna pek inanmıyorum ya, benimkini benim yerime siz bulun bence (⁠◡⁠ ⁠ω⁠ ⁠◡⁠) ) Burcum: Boğa 🐂 Doğum Günüm: 3 Mayıs ♉. 24 yaşındayım 🫠 Enneagram: 4 🎨 Hogwarts Binası: Slytherin 💚🐍 Winx: Bloom ve Flora ❤️‍🔥🌸 Monster High: Lagoona Blue ve Venüs McFlytrap 🫧🌿 Evet After High: Madeline Hatter 🎩 ATLA: Ateş Bükücü 🔥 Disney Princess: Ariel ve Elsa 🧜🏻‍♀️❄️ My Little Pony: Fluttershy ve Rainbowdash 🦋⚡ Doğaüstü Yaratık: Peri, Ejderha ve Kitsune (Dokuz Kuyruklu Tilki) 🧚🏻‍♀️🐉🦊 Mevsim: İlkbahar ve Sonbahar 🌹🍂 En sevdiğim renk: Yeşil ve Mavi 💚💙 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Şimdi de gelelim daha derin mevzulara... Hobilerim= - Kitap okumak, hikayeler kurgulamak ve yazmak. Çok manyak bir hayal gücüm vardır. - Anime izlemek. Arada dizi veya film de bakarım. - Manga, webtoon, manhwa, manhua ve hatta light novel okumak. (Shadow Slave✌🏻) - Resim çizmek. Tercihen anime ve kurgusal karakterlerin. - Motora binmek. Beklemiyordunuz değil mi? Ama ben Aydın'ın trafiğini s-seveyim. Bugün beni Eti'nin kamyonu eziyordu hatta. Dırırı... Müzik= - Yabancı olan her türden müziği dinlerim. Buna İngilizce, Fransızca, Japonca ve hatta ne olduğunu bile bilmediğim yabancı diller de dahil. Kitap= - Fantastik, Distopya, Bilim-kurgu, Gizem, Gerilim, Polisiye, Macera, Mitoloji, Dram ve eser miktarda da Romantizm. Animasyon/Dizi= - Adventure Time, Regular Show, The Gravity Falls, Miraculous, Ben 10 (Eski versiyon elbette), Monster High (Bu da eskisi) Anime= - Oralara girersem hiç çıkamam. Çünkü bu konu başlı başına ayrı bir ileti olur. Film= - Ne olursa izlerim ya. Ama tercihen fantastik, mistik ya da büyülü şeyler. Ha bir de bir aralar çok Marvel ve DC filmi izlerdim. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ - Sizi bilmem ama ben dilciyim ağa. Hem İngilizce hem de Japonca biliyorum. Yani bir gün Japonya'ya gidersem orada %100 hayatta kalırım. - Ama... Çoook içe dönük bir insanım. Tam takım ankastrem var ve sosyal becerilerim benimle alay ediyor. Yani dışarı çıkmayı, dolaşmayı ve hatta motorumu rüzgara karşı sürmeyi her ne kadar çok sevsem de keşke dışarıda insanlar olmasaydı diyorum. ಥ⁠‿⁠ಥ - Hayal gücüm ve yaratıcılığım oldukça enteresandır. Yani hiç olmadık şeyleri bir araya getirerek kurgular yaratmayı ve puzzle birleştiriyormuş gibi yeni hikayeler düşünmeyi çok severim. O kadar fazla kurgum var ki birgün inşallah içlerinden birini siz de okuyabilirsiniz. Tabii önce Peter Pan retellingimi bitirmem lazım. - Körüm. Cidden iki gözümün de numarası 8 derece civarını buldu ve bu gidişle baş ağrılarım beni hepsinden önce öldürecek. Neyse umarım göz ameliyatı olunca kurtulacağım bu gözlük denen illetten. Öhm, biraz fazla uzattım ama olsun. sena 'ya sözüm vardı. Eğer ki buraya kadar geldiyseniz artık beni bir noktaya kadar tanıyorsunuz demektir. O zaman şimdilik görüşürüz.
Duygu ve Düşünce
·1 alıntı·
1 +1'leme
2.740 Gösterim
İçe dönük bir insanım diyene kadar enfp olduğundan emindim😭 infp olabilir misin
Hiçbir fikrim yok 😅
Kitap karakteriymişsin gibi hissettim gerçekten karakteristik zevklerin ve yazım dilin var. Kurgularını okumak çok isterim ;) ayrıca ben de japonca öğrenmeyi denemiştim ama sürdüremedim, nasıl öğrendiğini gerçekten çok merak ediyorum 😭
Firefly
Bolca anime izleyerek, çeşitli dil uygulamalarından ve öğretmenlerden dersler alarak, bir de bol bol pratik yaparak 😅
Sağlam fantastik anime önerileriniz var midir o zamann(yaza bir seyler arıyorum🙃)
Firefly
Yakın zamanda izlediklerimden önerecek olursam sanırım şunları söyleyebilirim: * Sentenced To be a Hero * Champignon Witch * Zenshuu * To Your Eternaty Bunlara bir bak istersen daha başka şeyler de önerebilirim 😁
Ben de japonca öğreniyorummm çok sevindim görünce oeldlrld
Firefly
Çok zor bir dil ama kendine ait üç alfabesi var. İşimiz çok zor cidden 😅
Merhaba Slytherinli ateş bükücü ever after high izlemiş dostum, sende yanlız değilsin😅
Teşekkür ederim efenim 🫠
Ya sözler tutulmuş🥹💗 MBTI'ye bende o kadar inanmiyorum ki asla sabit bir sey degil cok değişiyor senden niyeyse dilci vibe aliyordumm ozenmisimdir hep
sena rica ederim ❤️