Bu sabah erken uyandım gittim bana kitaplar aldım
Mutlu olayım diye :)
Duygu ve Düşünce
1 +1'leme
5,8bin Gösterim
Yeni kitaplar almak, eve yeni dostlar davet etmek gibi. Kitapların bol, okumaların bereketli olsun. Yeni kitapların arasında kaybolup zamanı unutacağın günler diliyorum. Keyifli okumalar. 📚😊
Özlem Koyun
Hem de bir sürü dost, bir de onlarla beraber gidilecek bir sürü yer, tadılacak bir sürü duygu. Çok teşekkür ederim güzel, kıymetli dileklerin için 🙏😊☕️
Kitaplara aşık bu kadın 🍀🤍 keyifli okumalar...
Özlem Koyun
Adliye Dili ve EdebiyatıAdliye Dili ve Edebiyatı o iş bende, sen merak etme ben bunları yiyeyim sana da anlatacağım ama kaçmak yok 🙈🤗
Keyifli okumalar dilerim Bülbülü ÖldürmekBülbülü Öldürmek harika bir seçim Özlem KoyunÖzlem Koyun ben çok beğenmiştim
Özlem Koyun
Çok teşekkür ederim @AtillaBrs. Bakalım bizim yolculuğumuz nasıl gelişecek Bülbülü ÖldürmekBülbülü Öldürmek ile
İçlerinde bir tane Pluitzer ödüllü kitap var. Bir de üç Seneca varsa bir de Marcus Aurelius & Kendime Düşünceler de olsa güzel olurdu. Güzel şey Stoacılık, iyi okumalar...
Özlem Koyun
Bülbülü ÖldürmekBülbülü Öldürmek diye biliyorum ödüllü olan. O da bir dahaki siparişimde yerini alacak o zaman not alıyorum. Çok teşekkür ederim, keyifli okumalar dilerim ben de..
Kitap adedini geçtim, farklı türler ve güzel içeriklerle çeşitlendirmek daha değerli. Onu da başarmışsınız görünüyor, tebrik ederim )
Özlem Koyun
Çok teşekkür ederim, umarım içerikleri de anlam katar. 🙏😊
Ne güzel gözüküyorlar keyifli okumalar Özlem Hanım🌸 Özlem KoyunÖzlem Koyun
Çok teşekkür ederim Filiz hanım 🥰💐
Özlemmmmmmmmm hocammmmmmm, gözüm gönlüm şenlendi ☺️❤️ Bundan daha garanti bir mutluluk reçetesi yazamazdı hiçbir doktor..🥹 Kendinize sabah erken uyanıp verebileceğiniz en zarif, en kalıcı hediye bu olmuş. Her bir sayfasında ayrı bir huzur bulmanız dileğiyle.🫠🙏
Özlem Koyun
Canım Esraaaa Hocaaaammmm ne mutlu bana, yorumunuzdaki enerjiyi hissettim mutlu oldum 🥰❤️ Yazamaz en güzel reçete bu 🥹Umarım öyle olur, her bir sayfası farklı yolculuklar, anlamlar sunar. Çoook teşekkür ederim 🥰❤️🙏🫂