Tanışmadığım mustaklebilime..
Rabbim, ona öyle bir güzellik ver ki; yüzü bakıldığında huzur versin, bakışı kalbe sükûnet indirsin, kaşları, gözleri, kirpikleri ölçü ve zarafetle şekillensin. Bu güzelliği, gözlere serilen bir gösterişe dönüştürme. Onu, herkesin kolayca ulaştığı bir suret değil; ancak edep ve haysiyetle korunan, kıymeti bilinene açılan bir emanet kıl.
İmam Şafiî (rh) şöyle demiştir : " Bir kimse bir kadının güzelliği veya malı için evlenir de onun dindarlığını ihmal ederse, her ikisini de kaybeder". Abilere nasihat..)
Ehلus Sûnne
Allah razı olsun. Bazı isteklerimi zikrettim diye diğerlerini inkâr etmedim ya.) Furkan 74 duamız.
Esselamu aleykum ve rahmetullahu ve berâketuh. Abi DÜŞME….!😁
Ehلus Sûnne
Ferhat Ayçiçek Aleykûm selâm ve rahmetullehi ve beraketuh. Hayallerde boğuluruz en fazla.:)
Eşariler kaderi iki ayrılıyorlar değişebilir ve değişemiyen yani sen sabaha kadarda yarın güneş batıdan doğsa diye dua etsen duan gerceklesmez değişmeyecek kadere örnektir bu onlara göre şahsen bana göre bu duan ancak cennette gerçeklesebilecek bi dua :) Rabbim seni duana kavustursun kardes
Ehلus Sûnne
Ben eşari değilim ve Rabbimin kudretini insanların dar tasavvurlarına göre değil, Kuran ve Sünnet'in öğrettiği şekilde tanıyorum. Denizi yaran, ateşi serin kılan, ölüleri dirilten, dilediğine sebepsiz rızık veren Allah için kulların "olmaz" dediği nice şey kolaydır. Allahümme amin.