Günaydın 😌 Yaptığımız "Geleceğin Yazarlari/Şairleri" Etkinliğimize (#30982674) dair ikinci önerimi sunmadan önce, genelde ilgilenen herkese, tüm 1K ailesine,
Dilhun gercekten harika olur hem şair yazar olmaya çalışan arkadaşlar hem birbirine destek olur hem eksikler farkedilir.:)
Önceki 1 yanıtı göster
Rica ederim. Yeter ki yazar şair olun :D Babam gibi konuştum. "Yeter ki okuyun, ben paltomu satar, yine okuturum." derdi de 😅
1 yanıtı göster
Doğrusu çok güzel bir iş çıkardınız. 1K ise bir aile olduğunu ispatladı. Sonuna kadar destekliyorum
Teşekkürler :)
Aslında daha derli toplu olması için bence Genç Kalem adında bir hesap açılmalı o hesabı idare edecek arkadaşın mailine veya buradaki mesaj yoluyla şiirlerini atabilsin arkadaşlar uzun öyküler vs ise pdf şekline dönüştürülür google drive a atılır o link Genç Kalem hesabı tarafından paylaşılır... Nasıl ki eski edebiyat akımlarını temsil eden şairler bir dergi vasıtasıyla şiirlerini tanıtıyor idiyse şimdide böyle bir yöntemle şiirler öyküler yayinlanabilir
Önceki 8 yanıtı göster
Sığınmayın efendim. İş başına :Dd
Güzel kalplim senin yaptığının yanında bir şey yapmadım ben asıl biz sana çok çok teşekkür ediyoruz bu kadar emek verdiğin ve böyle bir etkinliğe öncülük ettiğin için, iyi ki varsın canım benim💕🌼
#31020259 bu da benim sayfaya girebiliyormuyum diye yaptığm denemem:/Insallah olmustur
Başlık kısmına Genç Kalemden yazınca oluyormu? Direkt orda mı gözüküyor
Önceki 13 yanıtı göster
Paylaşmaya devam edin. Site, ısrarınıza dayanamayacaktir :)
1 yanıtı göster