Merhaba 1K'nın güzel insanları. Bugün, 3 yaşındaki kardeşim anjiyo olucak. Rica etsem dualarınızda ona da yer verir misiniz? Şimdiden herkese teşekkür ederim. Allah razı olsun. :)
Allah'ım acil şifa versin inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur .
Amin. Teşekkür ederim canım :)
Allah şifalar verir inşallah.Dualarımız sizinle
Allah razi olsun Zeynep hanım. Teşekkür ederim :) Şuan durumu iyi çok şükür.
1 yanıtı göster
Allah acil şifalar versin. Neden anjiyo oldu/olacak acaba ?
Teşekkür ederim Kadavra bey. Kardeşim iki aylıkken de kalp ameliyatı olmuştu. Kalbindeki sağ ve sol damarların birbiri yerinde olması nedeniyle. Daha sonrası ise kalp damarlarında daralma meydana geldi ve o nedenle dün anjiyo oldu. Çok şükür şuan durumu iyi :)
1 yanıtı göster
Tekrardan merhabalar. Doktordan kesin bir dönüt almadan yazmak istemedim. Anjiyo başarılı geçti ve sonuç iyi. Dualarını ve desteğini esirgemeyen siz değerli insanlara bir kez daha teşekkür ederim. Allah razı olsun. :))
Anjiyo basit bir operasyon ama 3 yaşında bir bebek için 33 kat daha ağırdır. Dilerim kolayca atlatır. Allah şifa versin geçmiş olsun.
Evet öyle ablacım, dileğimiz anjiyonun iyi geçmesi aksi takdirde ameliyat olması lazım. Teşekkür ederim :)
Allah sağlık versin. El kadar bebenin neresine iğne sokupta deva arayacaklar. Dert bile çocuklara yakışmıyor biz büyükler dururken... Tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah...
Amin inşallah. Teşekkür ederim Tayfun Abi :)
Bu yorum görüntülenemiyor