~ 4. Okur Buluşması ~
4. Buluşmamız 7 Eylül Cuma Saat: 16:00 'da.. Buluşma Yeri: Meclis Künefe google.com.tr/url?sa=t&source... Okunacak kitabımız:
Adem'den Önce
Arzunalbant
https://1000kitap.com/pluton_zombisi https://1000kitap.com/Kavvas01
aslixan
aslixan
Görüşürüz kitaplarınızla iyi olun, iyi kalın :) Dip Not: buluşmamız künefelidir :"))
Arkadaşlarım 8 Eylül herkese uygun ise sayet, Adem'den Önce kitabıyla buluşalım. Eylül ayında katılamayacak arkadaşlar, -inşallah 5. olacak-Ekim ayı buluşmamıza katilirlar. Yer için önerim halen kültür miras kafe'dir (3. buluşmanın olduğu yer) fakat öneriler değerlendirilir, ortak bir karar veririz :)
Önceki 3 yanıtı göster
3 buçuk nasıl, 5'e 6'ya kadar otururuz ))
Haritayı açtım, 1011 km çıktı. Suphanallah :P Yürüyerek gelmeye çalışsam 8 gün 11 saat sürüyor Buluşmayı 8 gün 11 saat sonraya ertelesek olmaz mı? :P
Önceki 8 yanıtı göster
Adana'da yürüyemem ya ben, buharlaşırım :P Hem can güvenliğim de yok :Sdd
3 yanıtı göster
6 Eylül Perşembe nasıl?
Arkadaşlar erken giden, üst kattaki büyük masaya geçsin orası hem sessiz alt kata gore hem de daha rahat ederiz. Bir de bu arkadaşım da geliyor benle. Ben de yoldayim zaten :)) orta görüşürüz
Bu yorum görüntülenemiyor
Benim yeni haberim oldu ve kitabı temin edip, okumam zaman gerektireceği gibi, yeni haberim olduğu için kendimi ayarlayamadım. Sanırsam gelemeyeceğim 🙁 Umarım ki 5. buluşmaya gelebilirim 🙏
Önceki 1 yanıtı göster
Tamam teşekkür ederim 🙂