Hatay 5 Okur Buluşması
Hatay 5. Okur Buluşması Merhaba canım insanlar :) 7 Eylul'de 4. buluşmamız gerçekleşmişti. ( #33643036 ) 6 Ekim Cumartesi günü de 5. buluşmamız olacaktır. Saat: 14:00 Okunacak kitabımız : Kırmızı Saçlı Kadın Mekan: Hatay Meclis Künefe google.com.tr/url?sa=t&source... Katılanlar 1) Arzunalbant 2) Hayriye Ç. 3) https://1000kitap.com/yasmin25 4) https://1000kitap.com/Kavvas01 5) https://1000kitap.com/ertensehmus 6) firez 7) Sabah Kervancı ( Antep'ten misafirimiz :)) 8) https://1000kitap.com/nabi3 ( bir ihtimal,ama güzel bir ihtimal ) 9) https://1000kitap.com/elektron_ 10) İbrahim Can (bir ihtimal ama güzel bir ihtimal) 11) https://1000kitap.com/nabi3 Tee ötelerden yürüyerek gelmek suretiyle aramıza katılmasını umduğumuz, örnek insan, -midilli- Sıçrayan Midilli Midilliyi örnek al, sen de çık gel canım insan :))
Çok merak ettiğim gruplardan, bu sefer olmasa da bir gün belki gelirim :)
Eyvallah o şeref bize ait, ya nasip bakalım :)
Gün bitti, ben hala enerji doluyum :) sayenizde... gel(e)meyenler bir dahakine' diyelim. Akşam künefeli ve bol tebessümlu fotoğraflar paylasilacaktir :))
Gelemeyenlerin yerine de gelip, beni ve 1000k Hatay Okuma grubunu asla ve katta yalnız birakmayan canım öğretmenim :))
Künefeler yenecek tabaklarcaa. Hissediyorumm :))
Vala bakalım güzek olur neden olmasın. Baharda damlarız belkim :)
Vaat değiştirilmiştir; 10. kişiye Kemal Tahir'in Yediçınar Yaylası kitabının 3.baskısı var elimde, bilgi yayınevi 1974 basım onu hediye edeceğim :)) Vaati buraya da bırakayım da görmedim, duyamadim olmasın :))
Yok o kadarı dahil değil,)) arkadaşını getirirsen kitap senin ama :))
Belki bir gün çift basamaklı katılımcı sayısı görürüz :)
Wowowow!!
Aşağıdaki vaat tutumadi, :( tamam şöyle diyim: "10.kişiye kitap hediyeee, koş gel canım insan :)) "
Şu şehirler buluşmalar iletisine yazdım, bakalım gelecek mi birileri :))