Sabah sabah bir mahzunluk var bende. Sürekli kendimce bir iyilik işareti arıyorum. Konuşanların ağzının içine bakıyorum. Bir cümle kursun, tutayım ucundan, içine yerleşeyim, ısınayım biraz. Hangi dilde olursa olsun.. Dostluk olsun..Samimiyet olsun ..Bir cümle kursun da hepimize yetecek kadar geniş, hepimizi soğuktan kurtaracak kadar sıcak diye bekliyorum. Bilmem duyar mıyım gün içerisinde? Bekleyip göreceğim. Fazla melankolik oldum mu ne? Affola. Günaydın 1k dostları...
Öne Çıkan Yorum
Bensiz güne başlarsan olacağı bu işte :)) Anlaşılan bizim seninle konuşmamız gerek Ferahcım :) Ben senin neşeni yerine getiririm :))
Yok sana müsade falan. Neyse mesele yaz bana ben yardımcı olurum, dostlar bunun için değilmidir zaten.. Hiç bir şekilde uzaklaşmana izin vermiyorum, sen olsan aynısını bana yapardın onu da çok iyi biliyorum, o yüzden lütfen konuyu burada uzatmayalım, sen bana mesaj atarsın, yok eğer atmazsan sabaha kadar telefon eder uyutmam seni ona göre :))
Yorumumu beğenip kaçmak yok Ferah hanım :( Sen anladın ne demek istediğimi.
Teşekkürler Eylül hanımcım, herkesin kendine yakın hissettiği birileri vardır mutlaka, Ferahta benim için öyle biri, bunun rahatlığıyla öyle yazmıştım zaten Ferah'a da :)) Feraaaahhhh...öyle deme canım üzülüyorum. Seni ihmal etmek istemem ama biliyorsun durumumu, hastam olmasa evde daha çok zaman ayırırım, ama söz bu gece uzun uzun konuşuruz tabi senin de vaktin olursa ;)
Nurum evet tarafınızdan çok ihmal edildim efendim:-))
Bu yorum görüntülenemiyor