KİTAP ÇEKİLİŞİMİZ BİTMİŞTİR. KATILAN HERKESE TEŞEKKÜRLER
21 Aralık 2018 tarihinde başlattığımız kitap çekilişini şimdi sizlerle birlikte yapacağım :) Çok güzel bir çekilişti. Umarım güzel sonuçları olur. Böyle güzel etkinlikleri hep beraber çoğaltmak istiyorum. Destek olmak isteyenler benimle iletişime geçebilir. Çok teşekkürler. Öncelikle çekilişe katılan, iletiyi beğenip paylaşan ve gönüllü olarak kitap ekleterek destek olan herkese çok teşekkürler. Kitaba olan bu ilgi gurur verici bir şey. Bunun ilk adım olduğunu ve diğer adımlarını da her ay birlikte atacağımızı belirtmek isterim. Böyle gönüllü destekçilere her zaman ihtiyacımız var. Herkesin kitaba ulaşması, okumamız, okutmamız gerek. Saygılar. cekilisyap.com/hizli-cekilis sitesinde katılanların isimlerini ekleyip şanslı kişiyi seçeceğiz. Bu sitedeki çekilişlerin yapılma tarihi de belli olduğu için şeffaflık adına seçtim. Daha fazla beklemeyin diye, çekilişi tez zamanda yapmak için berberde yapıyorum :) hizliresim.com/16M15B Bu iletiyi paylaşarak diğer arkadaşların görmesini sağlayabilirsiniz. (tercihnize kalmış) Herkese bol şanslar. Kitaplar ve şanslı kişiler listesi: Şu Çılgın Türkler - Turgut Özakman GökçenGökçen Şeker Portakalı - Vasconcelos https://1000kitap.com/1234ayaz Merve KÜÇÜKMerve KÜÇÜK Bütün Şiirleri - Sabahattin Ali MelikeeMelikee Gün Olur Asra Bedel - Cengiiz Aytmatov Furkan YazıcıFurkan Yazıcı A.B.D. 1919 - John Dos Passos https://1000kitap.com/calimeero Otomatik Portakal - Anthony Burgess https://1000kitap.com/Emin_Karahan Çavdar Tarlasında Çocuklar - J. D. Salinger https://1000kitap.com/sevgi2121 Koku - Patrick Süskind füreyafüreya Üç Anadolu Efsanesi - Yaşar Kemal Yazarın Kitap AyracıYazarın Kitap Ayracı Nuhun Gemisi - Yaşar Kemal BeyzaBeyza Kayıp Zamanın Etrafında - Marcel Proust SaraSara Madam Bovary - Gustave Flaubert M. Emin GeziciM. Emin Gezici Sultanı Öldürmek - Ahmet Ümit (cep boy) meltem parinmeltem parin Kanadı Kırık Melek'in Kanadına Takılanlar - RUKİYE TÜREYEN Numan KARANuman KARA Elif Gibi Sevmek - Hikmet Anıl Öztekin EdaEda Elif Gibi Sevmek 2 - Hikmet Anıl Öztekin Ayşe YararAyşe Yarar Kaybedenler Kulübü - Richard Perez https://1000kitap.com/Marifetnamem Aşk Şarkısı - Wilma Fasano RabiaRabia Öpücük - Raven Hart https://1000kitap.com/Ozmin Sefiller - Victor Hugo ASLI AYDINASLI AYDIN Amerika - Franz Kafka gamzegamze Hayalimdeki Aşk - Erin Quinn https://1000kitap.com/gkc_gs Beşinci Tüp - Michael Palmer https://1000kitap.com/Mavisacliperi Yaşama Uğraşı - Cesare Pavese Hasret demirHasret demir Dünya Nimetleri - Andre Gide https://1000kitap.com/meinhof Cyrano De Bergerac - Edmond Rostand Mustafa DiyarMustafa Diyar Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu https://1000kitap.com/okusam Satranç Veli DemirVeli Demir Amok Koşucusu FADİME CANFADİME CAN Korku https://1000kitap.com/Limoncicegi Bir Kadının Yaşamından 24 Saat https://1000kitap.com/Tbcn Olağanüstü Bir Gece https://1000kitap.com/esraa_aknnn Alev Deneyleri 5'li Kitap SETİ https://1000kitap.com/Muhsinn ÇOOOOOOK TEŞEKKÜRLER :)))))
Emeği geçen herkese teşekküler. PDF okuduğum bir kitabı kitaplığımda görmek kadar güzel bir şey olamaz. Tekrardan teşekkür ederim. 🌸
Biz de teşekkür ederiz🙂
Bu yorum görüntülenemiyor
Bu yorum görüntülenemiyor
Teşekkürler,
Kazanamayan arkadaşları tebrik ederim. Önemli olan katılmaktı 😁
Bu güzel düşünceli çekilişiniz için teşekkürler 🌺 Kazanan arkadaşlarıma da keyifli okumalar dilerim 🤗
Çok teşekkürler :))