Evettt, Ahmed ArifAhmed Arif sözlerini, şiirlerini ve iletilerini bekliyorum 💜💜💕🤗 '' Deli kadınlar iyidir... Onları çok severim. Çünkü ne kahkahaları tutsak, ne gözyaşları sınırlı, ne arzuları mahpus, ne öfkeleri prangalıdır... " ~ Ahmed ArifAhmed Arif ~
Etkinlik
Bir daha dünyaya gelsem aynı hayatı, daha ustaca ve korkusuz yaşarım. Ama bu sefer seni tanımakta gecikmem.
💜🌼💐
Haberin var mı taş duvar? Demir kapı, kör pencere, Yastığım, ranzam, zincirim, Uğrunda ölümlere gidip geldiğim Zulamdaki mahzun resim. Görüşmecim yeşil soğan göndermiş Karanfil kokuyor cigaram Dağlarına bahar gelmiş memleketimin..
🌹🌺🌷💮💕
Ben bütün bu manasız iç sıkıntılarından senin var olduğunu hatırlayarak sıyrılıyorum.
💜💕💙💐
Canım Benim, Bilir misin, 'canım' dediğimde içimden canımın çıkıp sana koştuğunu duyarım hep.
💕💜🌷
Belinde Diyarbekir kuşağı  Zulasında kimbilir hangi hınç, hangi mısra  Yürür namus bildiği yolda...  Yürür yine de yalınayak ve  ayakları yanarak.   🚬🚬
🌼🌼💐🌹
Terketmedi sevdan beni, Aç kaldım, susuz kaldım, Hayın, karanlıktı gece, Can garip, can suskun, Can paramparça... Ve ellerim, kelepçede, Tütünsüz uykusuz kaldım, Terketmedi sevdan beni...
🦋🌼🌻🌷