·112 syf.··Beğendi
···Okunma: 29 Ocak 2019 18:41 Bu kitabın isminde çok yerde duymuştum. Ama ince olduğu için galiba okumak istememiştim. Kuzenimin elinde görünce alıp okudum. Ve bu düşüncelerimin çok yanlış olduğunu anladım. Neden bu kitabı okumakta bu kadar geciktiğimi düşündüm.
Peyami Safa bu kitapta bir hasta psikolojisini ele almış. Kahramanın dizindeki bir rahatsızlık sonucu çektiği acılardan bahsederken aynı duyguları bir an kendiminde yaşadığımı hissettim. Kahramanımız onbeş yaşında olmasına rağmen kırk yaşındaki bir insanın tecrübelerinden daha fazla tecrübesi var
Hayatta çektiğimiz acılar bizi her zaman daha çabuk olgunlaştırır. Bu bir nevi doğanın kanunudur. Peyami Safa mükemmel betimlemesi ile kitabı herkese hissetirmekde.
Bir okuyun derim :)