, bir kitap okudu
2019 6. kitabı
Zülfü Livaneli
8.6/10 · 126,4bin okunma
Ben okurken keyif almıştım,edebi değer noktası tartışılır tabii, ama kitabın overrated olduğu su götürmez bir gerçek, puana şaşırmadım :)
Oğuz Aktürk
Senle aynı düşünüyorum Sinan. Genişçe bir inceleme yazmaya çalışacağım önümüzdeki saatlerde. :)
Kitabın yarısına gelmeden sonunu anlamıştım 😂
Oğuz Aktürk
Muhtemelen ben de anladım da bakalım. Şu ana kadar kendime kattığım bir şey olmadı, okuyorum da işte boşuna okuyorum gibi
Her okurun okuduğu bir kitapta aradığı ve anladığı farklıdır arkadaşlar, ben beğenerek okumuştum, edebî yönünü bilemem, bazen bazı yazarları okumayı sevdiğimiz için her kitabı çok iyi sanırız, eleştirmek için okuyoruz zaten, begenileni beğenmemek, beğenilmeyeni beğenmek neden bu kadar kışkırtıcı oluyor ki diğer taraf için?
Oğuz Aktürk
Valla beni 1k’da da Youtube’da da recm ediyorlar zaten Livaneli eleştiriyorum diye. :D o yüzden seni anlıyorum. Her kitaba verdiğim puan okuma deneyimimin içten olarak yansıması. Hiçbir kitabı ya da yazarı ne beğenmek zorundayız ne de beğenmemek zorundayız bence.
Gözlerime inanamıyorum 😮 doğrumu görüyorum 😂
Ne oldu? :)
Çok boş bir kitap.
Oğuz Aktürk
Benim için bir şey söylemesi henüz erken, kitabı bitirdiğimde inceleme yapmaya çalışacağım.
Sen Livaneli okuyorsun daha ne olsun 😂
Oğuz Aktürk
Bir yazarı olumlu ya da olumsuz eleştirebilmek için kitaplarını okumamız gerek. :)