KUKLAGİLLER
Yıl 2013. PMYO sözlü sınavı için komisyon üyelerinin yanına girmek için koridorda sıra bekleyen kızlardan biri sözlü sınavdan çıkan bı önceki arkadaşına "en son okuduğun kitap için Sonsuz Nur dedin değil mi? " diye soruyor. Cemaatin o adayları "niteliksiz" olmalarına rağmen o sözlü sınavı geçiyorlar. Şimdi neredeler kim bilir. Ancak orada kul hakkına nasıl girilirin resmine şahit oluyoruz. Ve şimdi aynı sorun yine var. Cemaatler farklı bu sefer. Eee kuklacida kukla biter mi?! Sağlık bakanlığında Gavsın bir selamı sizi il sağlık müdürü bile yapar ... "Hiç akletmezler mi?"
Türkiye cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. en doğru, en hakiki tarikat,medeniyet tarikatıdır.." MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Javs'ı, Gavs'ı, Hz.lerini ve bilumum türevlerini hiç mi hiç haz etmemişimdir. İnsanlığa ne tür zararları olduğunu az çok da idrak edebiliyoruz Allah'a şükür. Bazı şeyler için araya asla komisyoncu alınmaması düşüncesinde olanlardanım. Bir tarikat gün gelir size bir barikat olabilir. :)
GONCA
Komisyoncuyu geçtim, müritleri şeyhlerini uçurmakla kalmıyor adeta tapıyor. Yerinde görmenizi tavsiye ederim. Ben gittim ve hala şoktayım😅 Bazı şeyleri kendim görmesem inanmam, bu da öyle oldu
İlk kez 90ların başında soruların verilmeye başlandığını biliyoruz. Yani bunca yıldır yüzlerce insan hak etmedikleri işlere girdiler, çalışan çabalayan nice insan işsiz kaldı. Benim anlamadığım eline sorular verildiğinde hiç mi Allah’ı hatırlamadı? Bunun bir hırsızlık olduğunu, kul hakkı olduğunu, HARAM olduğunu hiç mi düşünmedi?? Ve ele geçirdiği işte, makamda kazandığı evladına yedirdiği paranın başkalarının hakkı olduğunu... Bu büyük bir ahlaksızlık ve yaşandı ne yazık ki...
FETÖ gider Menzil gelir... Sağlık Bakanlığı ve her bir iştiraki onlara bırakıldı. Akıllanmıyorlar, akıllanmayacaklar, diyecek söz yok.
GONCA
İşte arada ezilen de bizler oluyoruz. Hiç bir kurum ve kuruluşa yakın olmadığımız için diplomalarimizi çürümeye terk edip, alternatif bölümlere yöneliyoruz.
şimdi çokmu iyiki, biri gider biri gelir bu ülkede, bize bir hitler lazım, 10 milyon insanı bir gecede toprakla buluşturacak.
GONCA
Hayır çok yanlış düşünüyorsunuz! Cemaatler nasıl insanları kendine bağlıyor? Eğitimle. Türkiye nin en büyük sorunu olan eğitim ilesirse insanlar basiret sahibi olursa ancak o zaman ülke zihinsel bağımsız olur