2015 158. kitabı
Akilah Azra Kohen
7.5/10 · 21,4bin okunma
Ülkü Acar Ciner
Nur hanım yorumları okudukça merakım artıyor :) Pi elime geçer geçmez Fi'ye hemen başlayacağım. Kitapçıma selamınızı iletirim, muhtemelen Perşembe günü :) Size de keyifli okumalar, teşekkürler :)
Ülkü Acar Ciner
Ela Hanım gerçekten güzel bir uygulama ve eminim bir çok kişiye okuma alışkanlığı kazandırır ve mutlu eder:) Benim lise yıllarımda, Medresede bulunan kitapevlerinden bir tanesinin sahibi olan yaşlı bir amca,1 haftalığına isim, okul ve sınıf belirtmek karşılığında, istediğimiz kitabı bir haftalığına ödünç verirdi :) Şimdiki gibi kitaplara erişim imkanımız da çevremizde okuyan da bu kadar fazla değildi. O kitapçı sayesinde o dönem bayağı kitap okumuştum. Öldü ise Allah rahmet etsin, yaşıyorsa Rabbim sağlık sıhhat versin...
Ülkü Acar Ciner
Sevgili Çiğdem, bana da Hatice hanım söylemişti. Gerçekten çok güzel bir uygulama. Faydalanmak lazım. Allah senin de gönlü muradını versin :)
Ülkü Acar Ciner
Çoğunlukla Kiler'den alıyorum.İndirim başlayınca hepsini gezerim. Orada bulamadığım ve güncel kitapları da sosyete pazarından kardeşimin arkadaşından alıyorum. Orada da olmayanları da D&R'dan alıyorum.
Ülkü Acar Ciner
Anlaşıldı kesin Fi'ye başlamadan seriyi tamamlıyorum, ben de bahaneye bakıyordum :) Tavsiye için sağolun Nur-al hanım ve Çiğdem, eminim kitapçım da size teşekkür edecektir :))
Ülkü Acar Ciner
Teşekkür ederim Sevgül hanım :) Diğer kitapları almak farz oldu, bu kadar beğenenin bir bildiği var :) Seri kitapları ara vermeden okumayı sevdiğim için diğerlerini alır almaz okumaya başlayacağım.
Ülkü Acar Ciner
Seri alınca daha avantajlı olabilir büyük fakat beğeneceğimden emin olmadığım için sadece bunu aldım :) En kısa zamanda indirimde olur da alırsınız umarım :)