Annesinin kusursuzluk takıntısı ve yüzünde izle doğan, annesi tarafında kusurlu görülen Aidan McCall..
“Etrafta dolaşma, seni görmek istemiyorum !”
“O çirkin suratınla sinirimi bozuyorsun. Odana git ve dışarı çıkma!”
“Bana Danieli çağır hemen. Oğlumu görmek istiyorum. Kusursuz, güzel oğlumu...”
“Bu çirkinle bana anne diyemezsin. Senin annem değilim ben. Bir ucubeden farkın yok, kusurlusun sen... Kusurlu...”
Annesi ölmüş gitmişti, ama bir türlü ondan kurtulamıyordu.. Annesinin bilincinde ve ruhunda yarattığı iz çok derindi. Annesi tarafından yüzündeki izden dolayı reddedilen çocuk yoktu artık..
Kusursuzluğa duyduğu takıntı yüzünden ülkenin en başarılı estetik cerrahı olmuştu.
“KUSURSUZ OLAN TEK ŞEY NEŞTERİM!”
Anna, güzelliği lanetli bir kadın.
Güzelliğe düşkün insanlardan hep kaçan Anna.
Hayatta ve ayakta kalmak için iş bulmaya çalışıyor. Ama güzelliği bunu imkansız hale getiriyordu. Her iş görüşmesinde takıntılı, sorunlu kişiler çıkıyor. Çoğu güzelliğinden dolayı tacize kadar ilerliyordu.
Güzelliğini önemsemeyeceği biri,iş,pozisyon ücreti ne olursa olsun kabul edecekti.. Şans Anna’nın karşısına Aidan’ı çıkarttı. Özel asistanı olarak işe başladı.
Acaba Aidan Anna’nın kusursuzluğu karşısında içindeki savaşa dur diyebilecek mi?
Aidan Annayı kusurlarını aramaktan vazgeçip, hiç bir kadına vermediği kalbini verebilecek mi?
Ya Anna yüzünde şu an görmediği, ama ruhunda derin yara açan. Annesinin bile yüzüne bakmadığı kusurlu gördüğü,sevdiği adamın kusurunu öğrenince onu sevmeye devam edecek midir ?
Bence okumalısınız...
Özge Erkin