Twitter'da seçtiğiniz 1 kitap hediye!
Twitter'ı olanlar için Gençlik ve Spor Bakanlığı aşağıda bulunan kitaplardan istediğiniz 1 tanesini adresinize hediye yolluyor. Hem de hiçbir şart ve çekiliş olmadan: 1- Saatleri Ayarlama Enstitüsü / Ahmet Hamdi Tanpınar 2- Beyaz Gemi / Cengiz Aytmatov 3- Yaşamak / Cahit Zarifoğlu 4- Baba evi-Avare Yıllar / Orhan Kemal 5- Sır / Mustafa Kutlu 6- Üç İstanbul / Mithat Cemal Kuntay 7- "İz"ler / Akif Emre 8- Yılkı Atı / Abbas Sayar Seçtiğiniz kitapla beraber; Adınız, Soyadınız, telefon numaranız ve adres bilgilerinizi twitter.com/GSBdestek adresine, DM üzerinden talebinizi gönderebilirsiniz. LİNK: twitter.com/yesilligencliks... İletiyi paylaşarak daha çok kişinin evine kitap gelmesine vesile olabilirsiniz.
Etkinlik
Teşekkürler 🙏 #Kitabınıseç etkinliği hala devam ediyor demi ?
Oğuz Aktürk
Tweet henüz bugün atılmış, muhtemelen bir süre daha bu etkinlik devam edecek gibi duruyor.
Yeni Twitter açalalımda bir kitap için fişlenmeyek :)
Oğuz Aktürk
Tabii bu da bir seçenek. :)
Geldi kitabım çok çok çok teşekkür ederim :)
Bugün bana da PTT kargoda olduğu mesajı geldi :)
Harika bir paylaşım. Hediye alanı olmayana, kitaba bütçesi kalmayanlara çok güzel bir sürpriz olur. bunların dışında gençlere kitap gönderimi olağanüstü güzel bir etkinlik.. düzenleyenlere ve paylaştığın için sana çok teşekkürler...
Paylaşımınız sayesinde haberim oldu mesajlarımızı kardeşimle birlikte gönderdik teşekkürler