||Harry Potter ve Azkaban Tutsağı-J.K Rowling||
•
Merhabalar! Harry Potter’ın üçüncü kitabı da beni kendisine hayran bıraktı. Kitap çok çok çok iyiydi. Üçüncü kitap, Azkaban’dan kaçan Sirius Black tehlikeleri içerisinde geçiyordu. Ayriyeten bazı sırları da öğreniyorduk. Geçmişe dair birçok şeyi de öğrendiğimiz bir kitaptı. Hatta buraları okudukça da yazarın hayal gücüne hayran kaldım. Gerçekten de yazarın hayal gücü müthiş ötesi Eminim ilerleyen kitaplarda daha da hayran olacağım.
•
Bu kitapta Quidditch maçlarını daha bir çok sevdim. Çok heyecanlılardı. Ayriyeten yazarın anlatımı da seri ilerledikçe daha da bir akıcı oluyormuş gibi geldi çünkü bu kitabı çok kısa bir sürede bitirdim. Bir günde bile rahatlıkla bitirebilirsiniz. Harry,Ron ve Hermione ile yeni maceralara atılmak yine çok güzeldi.
•
Seriyi okurken kendimi çok mutlu hissediyorum. O dünyada olmak mutlu ediyor insanı. Bu kitabın sonlarında hiç düşünmediğim kadar duygusallaştım. Her şeyiyle çok güzel bir kitaptı. Çok eğlendim, çok heyecanlandım. Güzel duygular yaşadığım bir kitap oldu. Açıkcası spoi vermeden anlatmak istedim ve anca bu kadar oldu. Hala Harry Potter hiç okumadıysanız bence bu büyülü dünya ile bir an önce tanışmalısınız.