2019 1. kitabı
Kitabı 2 defa okudum çok okuyan birisi değilim ama aptal biri olduğumu da düşünmüyorum bu kitap neden yazılmış ne anlatılmak istemiş hiçbir şey anlamadım okuyan çoğu insanın da böyle düşündüğüne eminim.İnsanlarin bu kitabı seviyorum deme sebebi kendilerini övmek olduğunu düşünüyorum ; -Anlaşılmayanı anlıyorum demek için seviyorum diyorlar bu kitaba Okurken siz nasıl hissetmeniz bilmem ama benim karnıma ağrılar girdi ne yani noldu bu ne şimdi diye aklımdan sürekli geçti
DönüşümFranz Kafka · Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları · 2022267,3bin okunma
Öne Çıkan Yorum
Kafka amcamın metaforu biraz ağır, ama irdelemek, yorumlamak ve düşünmek isterseniz mükemmeldir eserleri. Böcek metaforu; yok sayılmak, insan yerine konmamak, aile tarafından dışlanmış görünmek, toplumda ezilmek, daha başka bir benzetme ile, nasıl iyi bir şekilde ele alınabilirdi ki?
Önceki 1 yanıtı göster
Tabi ki sevmeyebilirsiniz/sevmeyebiliriz. Kafka amcamın diğer yazarlardan farkına değinmek istedim sadece. :)
2 yanıtı göster
ya bazı kitapları o kadar çok övüyorlar ki, istemeyerekte olsa daha büyük beklentilerle okuyoruz bu kitapta öyle olmuştu benim için şimdi hatırladım üzüldüm yine
Bu yorum görüntülenemiyor
Güzel kitap, siz okuyunca sevememiş ya da anlayamamış olabilirsiniz. Benim birçok kişiye tavsiye ettiğim bir kitaptır. Genellikle de beğenilir. Beğenenlere de saygı duymalı;)
Bu yorum görüntülenemiyor